Televizyon
14 Tem 2020 15:08 Son Güncelleme: 14 Tem 2020 15:15

Survivor'dan Kuruluş Osman'a bomba transfer!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye isimli yarışma programından geçtiğimiz günlerde elenen yarışmacı Mert Öcal'ın Kuruluş Osman dizi projesinden teklif geldiği iddia edildi.

Survivor Türkiye programında yarıştığı süre zarfında stratejik yaklaşımları, motivasyon ve ekip ruhu bilinciyle hareket eden Mert Öcal, geçtiğimiz günlerde yarışmadan elenen isim olarak açıklamasının ardından Acun Medya başta olmak üzere çeşitli projelerden teklif almaya başladı.

Acun Medya ekibinde çalışması için Acun Ilıcalı tarafından teklif götürüldüğünün bilgisine ulaşılan Mert Öcal'a, ATV ekranlarında her Çarşamba akşamı izleyici kitlesiyle buluşan Kuruluş Osman dizi projesinden teklif geldiği hakkında iddia ortaya atıldı.

Parkurda rakipleriyle kıran kırana mücadele eden oyuncunun bilhassa Survivor Türkiye yarışma programında saç ve sakallarının uzamasından ötürü Kuruluş Osman yapımı kanadından tercih edildiği ve Mert Öcal’ın da şu an için henüz gelen teklife cevap vermediği bilgisi de iddialar arasında bulunuyor.

Tüm bunların yanı sıra Survivor'daki ada yaşantısının son bulmasının üzerine adından daha sık söz ettirmeye başlayan Mert Öcal’a bir teklif de yeni sezonda ekran yolculuğuna atılacak oyuncu kadrosunda da Çağatay Ulusoy'ın yer aldığı Barbaros isimli dizi projesinden geldi.

Survivor programında rakibi manipüle etmek noktasında ilk akla gelen isim olan Mert Öcal’ı yarışmanın yapım şirketi Acun Medya’da kendi bünyesinde görmek istiyor. Öcal'ın gelen teklifler arasında kararını hangisinden yana kullanacağı sabırsızlıkla bekleniyor.