Televizyon
23 Haz 2021 00:38 Son Güncelleme: 23 Haz 2021 09:31

Survivor’dan kim elendi? 'Kimse bilmiyor' diyerek açıkladı!

Survivor 2021 finaline artık sayılı günler kaldı. 6 aylık maceranın sonuna gelinirken Survivor’a bir yarışmacı daha veda etti.

Survivor 2021 şampiyonunun belli olması için geri sayım başladı. Finale çok az kala adaya bu akşam bir kişi veda etti. İlk dokunulmazlık oyununu kazanan İsmail, Poyraz'ın ismini vermişti. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan Aleyna ise Ayşe'nin. Son dokunulmazlık oyununu kazanan Ayşe de Berkay demişti ve eleme bu üçlü arasında gerçekleşti.

Acun Ilıcalı elenen kişiyi açıklamadan önce yaptığı açıklamada, "Benim net finalist adayı gördüğüm yarışmacılarından biriydi bu isim" dedi. Heyecanlı anların yaşandığı Survivor'da elenen isim belli oldu. Finale bir adım kala Berkay adaya veda eden isim oldu.

Berkay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Her şey için teşekkür ederim. Burada çok güzel şeyler yaşadım. Burası benim istediğim ve kendimi bulabileceğim bir yerdi. Çok güzel arkadaşlıklar biriktirdim. Burada olduğum için burayı yaşadığım için çok mutluyum.

Acun Ilıcalı, "Öncelikle bir şeyi itiraf edeceğim sana bunu da kimse bilmiyor. Bundan 5 -6 hafta önce bana Survivor'ı kim kazanır diye sorsalardı Berkay kazanır derdim. Hayatımda, etrafımda görmek istediğim iyi niyetli, sevgi dolu, güzel kalpli insanlardan birisin. Ben seni bugün bütün gençlere örnek olarak gösteririm.

Survivor'da tek bir hata yaptın bence. O hatayı da çıkınca dostça bir ağabey kardeş muhabbetinde sana anlatacağım. O iyi niyetli hatayı da hangimiz yapmıyoruz ki. İnsanların gönlünde çok güzel yer edindiğini düşünüyorum. Seni gerçekten sevdim. Final koltuğunun bir tanesi Berkay'ındır diye düşünüyordum" dedi.