Televizyon
03 Mar 2021 08:41 Son Güncelleme: 03 Mar 2021 08:57

Survivor'dan elenen isim belli oldu! SMS oylamasında sürpriz sonuç!

Survivor 2021'in dün akşam ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının birini gönüllüler takımı, diğerini ise ünlüler kazanmayı başarmıştı. Survivor konseylerinde yapılan oylamalarla ilk iki aday belli olmuştu. Survivor son bölümde ise sms birincileri diğer eleme adaylarını açıkladı. Dört yarışmacı arasında en az oyu alan isim ise Survivor'a veda etti.

SURVİVOR'DA SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU? ŞAŞIRTAN SONUÇ!
Survivor Türkiye’nin 8. haftasında ünlüler ve gönüllülerin SMS birincileri açıklandı. Ünlüler takımının SMS birincisi Batuhan oldu. Gönüllüler takımı SMS birincisi ise Ayşe Yüksel oldu. Gönüllülerde Ayşe, haftalardır sms birincisi olan Poyraz'ı geçmeyi başardı ve herkesi şaşırttı. Gönüllülerde sms birincisi olan Ayşe adı açıklandığında büyük şaşkınlık yaşadı.

Ayşe "Gerçekten büyük mutluluk duydum. Hiç beklemiyordum. Oy veren herkese teşekkürler" sözleriyle yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Survivor'da gönüllüler takımında sms oylamasında Ayşe birinci olurken, Poyraz ikinci, Dora ise üçüncü sırada yer aladı.

Ünlüler takımında ise sıralama açıklandı. Ünlülerde birinci olan Batuhan'ı İsmail ve Çağrı takip etti.

SURVİVOR’DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ünlüler olmuştu. Ada konseyindeki oylamada ünlüler takımının eleme adayı ise oyuncu Öykü Çelik olmuştu.

Bu hafta ikinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde ise konseydeki oylamada adı en çok yazılan Aleyna Çalışkan, Survivor'da haftanın 2. eleme adayı oldu.

Survivor'da ünlülerde sms birincisi olan Batuhan, 3. eleme adayı olarak Çağman Çatay'ı söyledi. Gönüllüler takımı SMS birincisi Ayşe ise 4. eleme adayı olarak Hanzade Ofluoğlu'nun ismini verdi.

Böylece Survivor'da haftanın eleme adayları ünlülerden Öykü Çelik ve Çağman Çatay, gönüllülerden ise Hanzade Ofluoğlu ve Aleyna Çalışkan oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor 2021'de bu hafta elemeye kalan Hanzade, Aleyna, Çağman ve Öykü arasında sms oylamasında en az oyu alan yarışmacı elendi. Acun Ilıcalı, Survivor'dan elenen yarışmacının Çağman Çatay olduğunu açıkladı. Survivor'a geçen hafta katılan Çağman'ın Dominik macerası ise kısa sürdü.

"DAHA UZUN SÜRE KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORDUM"
Çağman'ın elenmesinden sonra konuşan Acun Ilıcalı ise "Senin burada daha uzun süre geçireceğini düşünüyordum. Ünlüler için büyük bir güç olduğunu söylemiştim. Çok ani bir veda oldu. İyi niyet ve efendilik konusunda doğru mesajları verdin" ifadelerini kullandı.