Televizyon
12 Mayıs 2016 10:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:31

Survivor'dan elenen Ezgi Avcı herşeyi anlattı: Atakan ile biz...

Survivor 2016'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ezgi Avcı oldu. Ezgi Avcı eleme sonrasında bildiği herşeyi anlattı. Atakan'ın stratejisini de Ezgi verdi.

Survivor'dan elenen Ezgi Avcı ünlüler adasında yaşanan herşeyi anlattı. Ezgi Avcı her konuda açık davranırken Atakan'ın bundan sonra adada izleyeceği stratejiyi de verdi.

Ünlüler adasında artık barış sağlanmasının zor olduğunu belirten Ezgi Avcı, Semih'in Atakan'dan çekindiğini iddia etti.

Atakan ile sevgilli olmalarına sebep olan sürekli birlikte olmalarıyla ilgili olarak Ezgi Avcı, 'En çok açıklık getirmem gereken konu şu' diyerek şunları söyledi;

-Atakan ile biz bir grup olduk. Bunu bazı arkadaşlarımız Ezgi Atakan'ın gölgesini sığınıyor gibi açıklamalarla dile getirdi. Bu aslında çok yanlış. Biz bunu seçmedik. En başta 9 kişilik bir gruptuk, ya elendikleri ya ihanet sebebiyle biz 2 kişi kaldık. Biz yalnız kalmayı kendimiz tercih etmedik.

ATAKAN'IN BUNDAN SONRAKİ STRATEJİSİ NE?

-Ben elenince Atakan şimdi yalnız kaldı. Şu şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum. Yalnız devam edecek ancak onun dışında iletişim kurabilecei tek insan Yattara. Yunus, Nagihan ve Semih ile belli bir sınırın dışında konuşmayacağını düşünüyorum.

YATTARA VE MEHMET EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

-Bizim adada bölünmeler Tuğba ile başladı. Adanın gizli yerlerinde paylaşımlarla iş kışkırtma boyutuna geçti. Bunu devam ettiren de Nagihan oldu.

-Beni en çok hayal kırıklığına uğratan Memo ve Yattara oldu. Çünkü onlara çok güveniyordum.

SEMİH ATAKAN'DAN ÇEKİNİYOR

-Semih'in Atakan'dan biraz çekincesi var. Bu çekincede oylamalarda Atakan'ın yüksek olduğunu bildiği için bir şekilde kaos yaratmak istiyor.



ATAKAN EZGİ ELENDİKTEN SONRA NE YAPTI?

Ezgi Avcı ile çok yakın bir ilişkisi olan Atakan ada konseyinde kendisinden çok Ezgi elenir diye korkuyordu. Korktuğu başına gelen Atakan adaya döndükten sonra yasa girdi.

EZGİ'SİZ İLK GECESİ

Atakan, Egzi'nin elendiği konseyden sonra adaya dönünce kimseyle tek kelime etmedi. Kendini yalnızlığa mahkum eden Atakan yemeğini de tek başına yapıp yedi.



Atakan'ın bu hali fırtına öncesi sessizlik gibiydi. Adanın diğer kısmında ise Yunus Günçe kaldığına sevinmeye çekinir bir şekilde Nagihan ve Gizem Kerimoğlu ile Ezgi hakkında konuştular.

İşte Ezgi elendikten sonra Atakan'ın hali;