Survivor'dan elendikten sonra konuştu: Kötü senaryo devam edebilir

Survivor’dan elendikten sonra ilk açıklamasını yapan Yunus Emre "Benim gitmem kötü senaryoyu devam ettirebilir" dedi.

Survivor'dan elendikten sonra konuştu: Kötü senaryo devam edebilir - Sayfa 1

Survivor'da adaya veda eden yarışmacı Yunus Emre Karabacak oldu. Elenen Yunus Emre, ilk açıklamasında samimi ifadeler kullandı. Babasının resmini gördükten sonra çok zorlanmaya başladığını, ayağının yanmasıyla birlikte çöküşe geçtiğini belirten Yunus Emre, yarışmadaki favori isminin Poyraz olduğunu, ancak bu yarışmacının da rahatsızlıktan sonra kötüye giden bir ivmesi olduğunu söyledi.


110
Survivor'dan elendikten sonra konuştu: Kötü senaryo devam edebilir - Sayfa 2

İşte Yunus Emre'nin açıklamalarından öne çıkanlar:


210
Survivor'dan elendikten sonra konuştu: Kötü senaryo devam edebilir - Sayfa 3

"Babamın resmini gördüğümde gerçekten çok zorlandım. Ondan sonra da kendime gelemedim, performansımda sıkıntı olmaya başladı. O an hep canlanıyordu. Bana iyi geldiğini düşündüm ama gerçekten beni çok zorladı. Ada şartlarında hep zorlanıyordum, geçmişe gidiyordum geri geliyordum. Buraya neden geldiğim belli zaten. Babamın çok sevdiği bir platformdu. Resmini gördüğüm an çok kötü oldu, kaostan çıkamadım"


310
Survivor'dan elendikten sonra konuştu: Kötü senaryo devam edebilir - Sayfa 4

"KÖTÜ SENARYO DEVAM EDEBİLİR"

"İsmail Balaban ile güç kıyaslaması yapıyorduk. Bizim takım ünlülerin erkeklerinden güçlüydük. Benim çok iyi olduğum parkurlar vardı. İnşallah takımda bir şeyler değişmez. Benim gitmem kötü senaryoyu devam ettirebilir."


410