Survivor'da Yunus Emre ile Yaman'ın kavgası ortalığı karıştırdı

Survivor All Star'da Berna konseyde adının çıkmasına şaşırmadığını ifade etti. Nagihan Karadere geri döndü. Oyun alanında Yunus Emre ile Yaman arasında tansiyon yükseldi. İkili arasındaki tartışmaya mavi takımda katılınca polemik büyüdü. İletişim oyunun kazananı belli oldu. İşte detaylar...

Survivor'da Yunus Emre ile Yaman'ın kavgası ortalığı karıştırdı - Sayfa 1

Yunus Emre ile Yaman arasında tansiyon yükseldi. İkili arasındaki tartışmaya mavi takımda katılınca polemik büyüdü. İletişim oyunun kazananı belli oldu

15
Survivor'da Yunus Emre ile Yaman'ın kavgası ortalığı karıştırdı - Sayfa 2


Konsey sonrasında son eleme adayı olan Berna, "Ne yazık ki dördüncü dokunulmazlık oyununu kaybettik kadın haftasında. Tahmin ettiğim gibi benim ismim çıktı, çok şaşırmadım." ifadelerini kullandı.

25
Survivor'da Yunus Emre ile Yaman'ın kavgası ortalığı karıştırdı - Sayfa 3

NAGİHAN KARADERE GERİ DÖNDÜ

Nagihan Karadere parkurları öperek geri döndü. Karadere, "Gerçekten burada şartlar o kadar zor ki, ne zaman sakatlanacağımızı bilmiyoruz ve savaşın tam ortasında sakatlanmak ölüm gibi birşey. Ben bunu tam anlamıyla yaşadım. Çaresizliğin ne demek olduğunu biliyorum. Günlerdir 4 duvara bakarak konuşmayı unuttum. Sadece ağladım, sadece dua ettim. Bugün buradayım, benden mutlusu yok. Sonuç ne olursa olsun. Burası herkes için çetin bir Survivor. Kötü günler yaşanır. Kavgalar gürültüler olur ama sağlığın önüne hiçbir şey geçemez. Benim Survivor aşkım zaten tartışılmaz. Bütün bağları mahvetmişim. Belki inananlar oldu, belki numara diyenler, belki sevinenler, belki üzülenler oldu, bunlara hiç girmek istemiyorum. Allah kimseyi sakatlıkla sınamasın." dedi.

35
Survivor'da Yunus Emre ile Yaman'ın kavgası ortalığı karıştırdı - Sayfa 4

İLETİŞİM ÖDÜLÜ

Murat Ceylan, cezalı olan yarışmacıların yemek ödüllerinden mahrum kalacağını, iletişim ödülünden faydanalabileceklerini söyledi. Ceylan, "Yarışmacılar ödül olarak Instangrama video yükleyebilecek. İletişim ödülünden yanında kazanan yarışmacılar sucuk ekmek yiyecek" dedi. Besin ödülünden faydalanamayan Yunus Emre sinirlenerek takım bayrağına tekme attı.

45