Survivor'da yer yerinden oynadı! 2 şampiyon gitti 3 yarışmacı geldi

Survivor All Star'da dün yaşanan olaylar nedeniyle Acun Ilıcalı resmen çıldırmış ve konseyi yarıda kesmişti. Nagihan ile Aleyna arasında yaşanan kavga ve Nagihan'ın temasta bulunması olayları iyice çığırından çıkardı. Yarıda kalan konsey bugün yapıldı ve dördüncü eleme adayı belli oldu. Ada'ya yeni yarışmacılar geldi. Sakat olan ve 5 gündür tedavi gören Turabi için karar çıktı. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? İşte merak edilen tüm detaylar...

Survivor'da yer yerinden oynadı! 2 şampiyon gitti 3 yarışmacı geldi - Sayfa 1

Konsey'de konuşma yapan Ilıcalı "Çok çok üzücü olaylar üst üste geldi. Geçmişte de yaşamıştık. Adeta kara bulutlar dolaşıyor diyebiliriz. Hiç istediğimiz olaylar yaşandı. Yarım kalan konsey ve devamında da krizin Survivor'ı sarması diyebiliriz" dedi.

110
Survivor'da yer yerinden oynadı! 2 şampiyon gitti 3 yarışmacı geldi - Sayfa 2

NAGİHAN'IN LİMİTİ DOLDU

Nefise ve Nagihan'la ayrı ayrı konuştum ve gündem Aleyna idi. Nefise'nin yaptıklarını da kabul etmiyoruz Aleyna'ya karşı, tehditvari konuşmalar, agresif hareketler... Kendisine aynun şu soruyu sorduk, eğer bu şekilde devam edeceksen bizim açımızdan yarışmaya devam etmem mümkün değil. Nefise bu açıdan söz verdi. Nagihan'la görüştük, Nagihana'a aynun şunları söyledim. Survivor'da bizim açımızdan limitin doldu. Bundan sonrası artık tek bir şartla olabilir. Nagihan bir daha bizim için problem olmayacaksa, agresifliğini görmeyeceksek, sana son bir şans vereceğiz ama eğer senden bu konuda en ufak bir negatif durum görürsek senin için Survivor bitecek. Bundan sonrası sana bağlı" dedik.

210
Survivor'da yer yerinden oynadı! 2 şampiyon gitti 3 yarışmacı geldi - Sayfa 3

Kısa bir konuşma yapan Aleyna "Kendisinin bana yapılan fiziksel hareketini kabul etmiyorum. O yüzden tüm Türkiye önünde kendisinden özür bekliyorum" dedi.

310
Survivor'da yer yerinden oynadı! 2 şampiyon gitti 3 yarışmacı geldi - Sayfa 4

NAGİHAN ÖZÜR DİLEDİ

Nagihan "Bu kadar zorlanacağımı beklemiyordum. Başta sakin bir Survivor yaşa keyfini çıkar dedim kendi kendime. Burası sayesinde hayatımda göremeyeceğim ulaşamayacağım noktalara ulaştım. Hayalini bile kuramayacağım isimlerle işler yaptım. Burası benim ekmek teknem, size çok şey borçluyum. Bu kadar çetin geçeceğini açıkçası beklemedim. Üzgünüm kendime hiç yakıştıramıyorum. Kızım da şunu söylemişti, anne lütfen orada kavga etme demişti. Burada hiç ummadığın anda gerginlikler oluyor. Sevenlerim ve kızım için burada söz veriyorum, asla eski Nagihan'ı göremeyecekler. Öncelikle başta sizden çok büyük özür diliyorum, milyon kez özür diliyorum. Ve tüm ekipten özür diliyorum. Karşı takımdan kendi takımımdan Aleyna'dan olmak üzere özür diliyorum" dedi.

410