Survivor'da yaşananlar senaryo mu? Canlı yayında olay sözler

Survivor’da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Yiğit Poyraz'ın işlediği suç damga vurdu. Hande Sarıoğlu da konu ile ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Survivor'da yaşananlar senaryo mu? Canlı yayında olay sözler - Sayfa 1

Survivor All Star'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz'ın Dominik'li bir ailenin evine çuvalla girip yiyecek içecek çalması herkesi şoke etti. 

17
Survivor'da yaşananlar senaryo mu? Canlı yayında olay sözler - Sayfa 2

Survivor'da yaşanan bu olaylar Söylemezsem Olmaz da masaya yatırıldı. Hande Sarıoğlu'nun Acun Ilıcalı yorumu ise sosyal medyayı salladı.

27
Survivor'da yaşananlar senaryo mu? Canlı yayında olay sözler - Sayfa 3

CANLI YAYINDA OLAY SÖZLER

Acun Ilıcalı, "Poyraz dere kenarındaki kamptan çıkarak ciddi bir mesafe alıp medeniyetin olduğu bölgelere doğru gidip, prodüksiyonu geçtim, prodüksiyonun malzemelerini geçtim, bir Dominik vatandaşının evine girdi. Eve bildiğiniz çuvalla falan giriyor.

37
Survivor'da yaşananlar senaryo mu? Canlı yayında olay sözler - Sayfa 4

Yanlış anlamayın adam Dominik'li. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle de korunulan bir ev. Bildiğiniz Dominik'li ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup ondan sonra devam ediyor. Adam normal şartlarda zaten polise gidecek. Polis gelip Poyraz'ı alacak. Normal şartlarda durum bu. Neyse müdahale ediyoruz" dedi. Bu anlar ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

47