Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Berna sinir krizi geçirdi

Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele vardı. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenildi ve resmen sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Berna sinir krizi geçirdi - Sayfa 1

Survivor All Star'da haftalar ilerledikçe heyecan daha da artıyor. Müthiş mücadeleyi Mavi Takım kazandı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...

15
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Berna sinir krizi geçirdi - Sayfa 2

Bayanlar eleme adaylarına Berna ve Damla'dan sonra Kırmızı Takım'dan bir isim daha katıldı. Nefes kesen mücadele 12-11 Mavi Takım'ın üstünlüğü ile sona erdi. Mavi Takım rahat bir nefes aldı.

25
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Berna sinir krizi geçirdi - Sayfa 3

BERNA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Berna ile Merve'nin mücadelesinde oyunu kıl payı kaybeden Berna sinir krizi geçirdi. Elindeki sopaları sağa-sola vurmaya başlayan Berna güçlükle sakinleşti. Karşı takımdan Özgür "Atma birisine gelecek. Saçma sapan çocuk gibi hareketler. Ben buradayım belki elinden kayacak bana gelecek" diyerek tepki gösterdi. Berna da "sana ne senin karşında çocuğun mu var kendi arkadaşlarına söyle sen. Sinirlendim yaptım. Sus Yunus Emre'ye söyle" dedi. Bençten ise Özgür için "yüzde 85 sakin adamı bile sinirlendiniz" sesleri geldi.

35
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Berna sinir krizi geçirdi - Sayfa 4

3. GİTME ADAYI BELLİ OLDU

Konsey'de yapılan oylamada Kırmızı Takım'dan en çok oyu alan Aleyna üçüncü gitme adayı oldu. Nagihan 1 oy Merve 1 oy ve Aleyna 5 oy aldı. Böylelikle Berna ve Damla'dan sonra Aleyna 3. eleme adayı oldu.

45