Televizyon
13 Şub 2018 12:05 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:00

Survivor'da tansiyon yükseliyor! Hakan Hatipoğlu ve Turabi...

TV8'in en çok izlenen yarışması Survivor 2018'in 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Survivor 2018'de ipler 3. bölümden gerilmeye başladı. TV8'de yayınlanan yeni bölüm fragmanında Hakan Turabi kavga ediyor. İzleyenlerin aklına direkt ikisinden biri diskalifiye olacak mı? Soruları da gelmeye başladı.

Bilindiği üzere geçtiğimiz senelerde aynı takımda yarışan Turabi ile Hakan anlaşamamışlardı ve neredeyse her bölümde kavga ediyorlardı.

Bu seneki Survivor'da Acun Ilıcalı, Turabi ile Hakan'ı ayırdı ve Hakan Hatipoğlu'nun gönüllüler takımına transfer etmişti.

Acun Ilıcalı'nın bu önlemi pek işe yaramadı görünüyor çünkü Survivor 2018 3. bölüm fragmanında ödül oyunu için yarışan Turabi ile Hakan kavga ediyor.

TURABİ İLE HAKAN TARTIŞIYOR:
Fragmanın başında Merve, "Sürprizlerle dolu bir ada orası. Çünkü orada bir isim var ve ben o ismi vermek istemiyorum. Ortalık karıştırıcı dediğim zaman zaten herkes bu ismin kim olacağını bilecek açıkcası" diyor. Merve'nin bu sözleri Hakan Hatipoğlu'nu şikayet ediyor.

Fragmanın ilerleyen kısımlarında ise Ödül oyunu için yarışan Turabi ve Hakan'ın kavgası oluyor. Tansiyonun yükseldiği anlarda Hakan Turabi'ye "buraya kadar gel" diye bağırıyor. İşte o anlar...