Survivor’da Sürgün Adası’na giden isimden sert tepki! Gözyaşlarını tutamadı…

Survivor 2022 All Star'ın 23 Ocak Pazar ekrana gelen son bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 2. eleme adayı da belli oldu. Sürgün adasına giden yarışmacı gözyaşlarını tutamadı ve sert tepki gösterdi.

Survivor’da Sürgün Adası’na giden isimden sert tepki! Gözyaşlarını tutamadı… - Sayfa 1

Survivor 2022 All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan oylamada ise bir kişi hem eleme adayı oldu hem de Mert Öcal'ın ardından sürgün adasına giden 2. yarışmacı oldu.

18
Survivor’da Sürgün Adası’na giden isimden sert tepki! Gözyaşlarını tutamadı… - Sayfa 2

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da zorlu bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu bir parkurda eleme adayı olmamak ve takımlarından birini sürgün kampına göndermemek için mücadele etti.

28
Survivor’da Sürgün Adası’na giden isimden sert tepki! Gözyaşlarını tutamadı… - Sayfa 3

Nefes kesen parkurda zorlu anlar ve tartışmalar yaşandı. Son ana kadar kafa kafaya giden mücadelenin ardından Survivor’da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu.

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım 2-0'lık skorla ünlüler takımı oldu.

38
Survivor’da Sürgün Adası’na giden isimden sert tepki! Gözyaşlarını tutamadı… - Sayfa 4

PERFORMANS BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

Survivor 2022'nin yeni bölümünde gönüllüler takımının dokunulmazlık oyunu kaybetmesinin ardından ada konseyinde toplanıldı. Gönüllüler takımı yarışmacılarının oylaması öncesinde performans birincileri açıklandı ve bu açıklanan isimler dokunulmaz oldu. Gönüllüler takımının performans birincileri erkeklerde Berkan, kadınlarda ise Seda oldu.

48