Televizyon
30 Mayıs 2016 09:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:16

Survivor'da şok eden görüntülere Acun'dan olay açıklama!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği zorlu yarışma Survivor ile ilgili önceki gün sosyal medyada kısa bir video büyük dikkat çekti

Tv8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğuu üstlendiği zorlu yarışma Survivor ile ilgili önceki gün sosyal medyada kısa bir video büyük dikkat çekti.

ACUN AÇIKLAMA YAPTI
Survivor yarışmacılarından Damla’nın sigara içtiği görüntüler gündeme damga vurdu. Survivor’da yarışmacılara sigara verildiği iddiaları üzerine, TV8’in patronu Acun Ilıcı açıklamada bulundu.

Survivor’da bu hafta yayınlanan bölümündeki bir görüntü sosyal medyada hızlıca yayıldı. Görüntülerde, Damla, yanında Efecan ile birlikte sahilde duruyordu. Damla’nın sigara içtiği görüntülerin yayınlanması üzerine Acun Ilıcalı, konseyde açıklamada bulundu.

PROGRAM ÇALIŞANLARININ EŞYALARINI ALDILAR
Acun Ilıcalı, kaybedilen yarışma sonrası Gönüllülerin program çalışanlarına ait eşyaları aldıkları ve bu tespit edilince geri alındığını söyledi. Damla’nın aldığının farkedilmemesi sonucu görüntülerdeki durumun ortaya çıktığını söyleyen Acun Ilıcalı, bu durumun bir daha olmaması için uyarıda bulundu.

Konseyin başında konuşan Acun Ilıcalı, yarışmacıların oyunlarda dışarıdan herhangi bir yanlış hamlede bulunmaması gerektiğini söyledi.

DAMLA: ÖZÜR DİLİYORUM
Acun'un uyarısından sonra bir açıklama yapan Gönüllüler takımından Damla Can, çok üzgün olduğunu belirterek özür diledi.
Damla, 'Öncelikle özür diliyorum takım olarakta konuştuk böyle bir şeyin bir daha olmayacağına söz veriyoruz' dedi.

68 TL CEZA KESİLSİN
”Survivor 2016'da en çok merak edilen sorulardan biri olan ‘sigara içiliyor mu?' sorusu yanıt arıyorken bu görüntüler bir anda sosyal medyaya damga vurmuştu.

Damla Can'ın sigara içerken çekilen görüntüleri sosyal medyada oldukça ses getirdi ve sosyal medyada yapılan espirilerde “Damla Can 68 TL para cezası kesilsin” yorumları yapılmıştı.