Televizyon
11 Haz 2021 07:15 Son Güncelleme: 11 Haz 2021 08:57

Survivor’da şaşırtan konsey! Takım arkadaşını elemeye gönderdi…

Survivor 2021’in dün akşam ekranlara gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, ada konseyinde haftanın 2. eleme adayını belirledi.

Survivor 2021'in 10 Haziran'da ekrana gelen 116. bölümünde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları bireysel olarak dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın 2. eleme adayını belirledi.

KİM KAZANDI?

Survivor son bölümdeki dokunulmazlığın ikinci ayağında yine kıran kırana mücadeleler yaşandı. Zamana karşı oynanan oyunda ilk tur eleşmelerinin ardından yarı finale kalan isimler Aleyna, Aleyna, Berkay ve Batuhan oldu. Yarı finale direkt kalan Ayşe, Batuhan'la eşleşirken Berkay ile Aleyna karşı karşıya geldi.

 

Batuhan, Ayşe'yi 2-0 geriden gelerek 3-2 yendi ve finale adını yazdırdı. Berkay ise Aleyna'yı 3-1 ile geçip Batuhan'ın finaldeki rakibi oldu. Finalde Batuhan'ı 5-1 yenen Berkay, dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

 

2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'daki ada konseyinde haftanın 2. eleme adayı belirlendi.

 

Dokunulmazlık oyununu kazanan Berkay herkesi şaşırtan bir karar aldı.

 

Berkay eleme adayı olarak kendi takımından Aleyna Kalaycıoğlu'nu söyledi. Berkay "Artık bireysel hissediyorum ve öyle yarışacağım. Takım olarak değil, bireysel olarak şampiyon olacağız. Aleyna final dörtlüsünde yer veremediğim kişilerden biriydi" dedi.

 

Berkay'ın mavi takım yarışmacıları yerine takım arkadaşı Aleyna'yı eleme adayı göstermesi herkesi şaşırttı.

 

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takımdan Poyraz kazanmış, kırmızı takımdan Batuhan'ı eleme adayı olarak belirlemişti.

 

ELEME PAZAR GÜNÜ BELLİ OLACAK

Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve bunların sonucunda iki yarışmacı daha eleme potasına girecek. Survivor'da 13 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümünde ise, halk oylaması sonucuna göre elenen isim açıklanacak.