Gündem
04 Şub 2019 09:29 Son Güncelleme: 04 Şub 2019 11:00

Survivor'da sakatlık şoku! O isim veda ediyor!

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının ikinci bölümünde Yunan takımını şoke eden bir sakatlık yaşandı. Yunanistan takımının iddialı isimlerinden olan Dimitri yaşadığı sakatlık sonrasında adaya veda ediyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019 yarışmasında yaşanan sakatlık Yunan takımını üzdü. .Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Yunan takımından Dimitri'nin durumu ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı, geçirdiği bir kaza sonucu tedavi altına alınan Yunan yarışmacı Dimitri'nin büyük olasılıkla yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Survivor Türkiye-Yunanistan ikinci bölümde gerçekleşen konseyde Acun Ilıcalı, Yunan takımından Dimitri ile ilgili doktor raporu beklendiğini, sonuçlara göre Dimitri'nin yarışmadan ayrılmasının gündemde olduğunu söyledi.

Ilıcalı, 'Doktorlar Dimitri'nin devam edemeyeceğini söylüyorlar çok büyük ihtimalle. Eğer bir gelişme olmazsa Dimitri Survivor'a devam edemeyecek. Yerine yedek yarışmacılarından birisi gelecek' açıklamasını yaptı.