Survivor'da parkur alanı bir anda karıştı! "Böyle karaktersizlik var mı?"

Survivor'da finale adım adım yaklaşırken rekabetin dozu da giderek artıyor. Dokunulmazlık oyunu için parkurda toplanan yarışmacılar arasında ortam bir anda gerildi. Survivor'da Asena'nın "Böyle karaktersizlik var mı?" demesi Kürşat'ı adeta çıldırttı. İşte Survivor'a damga vuran olay....

Survivor'da parkur alanı bir anda karıştı! "Böyle karaktersizlik var mı?" - Sayfa 1

Survivor, dokunulmazlık oyunu öncesi büyük bir gerilime sahne oldu. Seçmeler sırasında Asena'nın "Böyle karaktersizlik var mı?" sözlerini duyan Kürşat "Kime söylüyorsun Asena karaktersiz diye?" ifadesini kullanarak genç yarışmacıyı ikaz etti. Bu sırada, Survior yarışmacılarının demoralize oldukları görüldü.

14
Survivor'da parkur alanı bir anda karıştı! "Böyle karaktersizlik var mı?" - Sayfa 2

SURVIVOR KÜRŞAT'TAN ASENA'YA SERT SÖZLER: "YERİNİ BİLSİN!"
Buse; "Yerini bilsin ya! Böyle bir şey yok. Karaktersiz ne? Ne alaka! Sana mı söylüyor bana mı söylüyor?" diyen Kürşat'ı "Bana söylüyor, boşver" diyerek yatıştırmaya çalıştı.

24
Survivor'da parkur alanı bir anda karıştı! "Böyle karaktersizlik var mı?" - Sayfa 3

MAVİ TAKIM 3-0 KAYBEDEREK KONSEYE GİTTİ
Survivor 2023'te Ünlüler ve Gönüllüler takımı, eleme adayı olmamak ve ödülü kazanmak için mücadele verdi. Dokunulmazlık oyununun kazananı kırmızı takım oldu. Böylelikle mavi takım bu haftayı 3-0 kaybederek konseye gitti.

34
Survivor'da parkur alanı bir anda karıştı! "Böyle karaktersizlik var mı?" - Sayfa 4

AZİZ VE ERTUĞ ELEME POTASINDA
Haftanın iki eleme adayı gönüllülerden çıktı. Bunlar Cansu ve Asena oldu. Üçüncü ada konseyinin ardından kutudan Aziz ve Ertuğ'un adı çıktı.

44