Survivor'da Özgür'ün baba itirafı herkesi derinden etkiledi! Hem ağladı hem ağlattı

Survivor 2023'ün dün akşam yayınlanan bölümünde babasını 4 yaşındayken kaybeden Özgür'ün anlattıkları herkesi duygulandırdı. Osman Can'ın kendisine baba demesinden dolayı çok duygulandığını söyleyen Özgür, "Benim hayatımla ilgili en ufak bir fikri olmadan bir gün bana baba demeye başladı. Baba kelimesi benin ömrüm boyunca kaçtığım bir kelime. Survivor'da yakalandım" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor'da Özgür'ün baba itirafı herkesi derinden etkiledi! Hem ağladı hem ağlattı - Sayfa 1

Finaline sayılı günler kalan Survivor 2023'ün dün akşam ekrana gelen bölümünde hüzünlü anlar yaşandı. Ada konseyinde konuşan Özgür Tetik, yarışmacı arkadaşı Osman Can'ın kendisine baba dediğini belirtip dikkat çeken bir itirafta bulundu.

18
Survivor'da Özgür'ün baba itirafı herkesi derinden etkiledi! Hem ağladı hem ağlattı - Sayfa 2

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Konseyde duygusal anlar yaşayan Özgür Tetik, "Survivor bu sene gelen en yaşlı insan benim. Bu yüzden de çok tecrübem var. Demogoji yapmayı sevmem ama ben babamı 4 yaşındayken kaybettim.

28
Survivor'da Özgür'ün baba itirafı herkesi derinden etkiledi! Hem ağladı hem ağlattı - Sayfa 3

Çocuk ve gençlik yıllarımda bir babaya sahip olma durumunu yaşamadım. Survivor bir gün gencecik bir adam! Adı Osman Can.

38
Survivor'da Özgür'ün baba itirafı herkesi derinden etkiledi! Hem ağladı hem ağlattı - Sayfa 4

Benim hayatımla alakalı bu bölümde en ufak bir fikri olmadan bir gün bana baba demeye başladı. Onlar her gün söylediğinde ben tedirgin oluyordum.

48