Survivor'da ortalık yeniden karıştı! Acun Ilıcalı acil çağrı yaptı

Survivor All Star'da bu bölümde dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Merve ile Nagihan arasındaki soğuk atışma devam etti. Atakan ile Ogeday arasında atışma yaşandı ve Yunus Emre'de dahil oldu. İkinci eleme adayı belli oldu. Yeni bölüm fragmanında Sema ile Pınar kavga ettiği, Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyini topladığı görüldü. İşte detaylar...

Survivor'da ortalık yeniden karıştı! Acun Ilıcalı acil çağrı yaptı - Sayfa 1

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Mavi Takım'dan Begüm olmuştu. Nagihan ve Merve birbirlerine karşı duydukları rahatsızlıkları dile getirdi. Pınar, Sema'nın kardeşi Seda'nın istatistiğini korumak için kurnazlık yaptığını söyledi. İkinci eleme adayı belli oldu. Survivor All Star'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sema ile Pınar'ın kavga ettiği görüldü. Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

17
Survivor'da ortalık yeniden karıştı! Acun Ilıcalı acil çağrı yaptı - Sayfa 2

'ARA HİÇ KAPANMIYOR'

Pınar, "Seçmelerde Sema'nın şu hareketlerini izledik. Seda'nın istatistiği genel performans istatistiğinde yüksek olduğu için bu aranın Nagihan'la kapanmasını istemiyor. Nagihan çıktığı zaman Seda'yı kırabiliyor fakat hem Seda hem Nagihan karşı tarafın daha zayıflarıyla oynarsa bu ara hiç kapanmıyor." ifadelerine yer verdi.

27
Survivor'da ortalık yeniden karıştı! Acun Ilıcalı acil çağrı yaptı - Sayfa 3

'HİÇ KİMSEDEN KORKUM YOK'

Merve Aydın, 'Hayırdır, senin burada atıp kaktığın iki üç kişiye benzemem ben face to face olurum sonuna da katlanırsın yani hiç kimseden hiçbir şeyden korkum yok. Çok konuşuyorsun, karakterime laf ediyorsun. Çokta uzatmaya gerek yok. Hafif insanlara ağır gelecek karakterim var yapacak bir şey yok. 4 oyundan 4'ünü de aldığımızda Aysu geçen haftalardan adaylığı devam ediyor. 4 tane daha kız yazacaklar. Bu demek oluyor ki 6 kızdan 5'i potada olmuş oluyor. Yani cümbüş edasında bir düello izleriz. Gerçekten finale yakışır bir düelloyu bu hafta erkenden izlemiş oluruz." dedi.

37
Survivor'da ortalık yeniden karıştı! Acun Ilıcalı acil çağrı yaptı - Sayfa 4

'HEPSİNİ ELEMEZSEM BEN NAGİHAN DEĞİLİM'

Nagihan, "Kötü kalplerini, pis niyetlerini, art niyetlerini Ali Cengiz oyunlarını oyuna yansıtmaya çalışıyorlar. Yani ben Merve'nin ciğerini biliyorum ya gülüşünden, bakışından, saçından, tişört giyişinden bile ben Merve'nin ne demek istediğini çok iyi bilen birisiyim. 14 yaşından beri ben Merve'yi tanıyorum. Bunlara ne yaparsan yap yaranamazsın. Körler sağırlar birbirlerini ağırlar. Birbirlerinin yalanlarını bile örtbas etmek için hepsi böyle birlik olmuş birbirlerini kapatmaya çalışıyorlar. Birbirlerinin pisliklerini temizlemeye çalışıyorum ama ben buradayım yemem, yutmam. Bende artık zorlanmaya başlıyorum çünkü gerçekten her saniye benim açığımı arayan bir Kırmızı Takım var. Beni elemek için başka yolları yok çünkü benimle baş edemeyecekler. Hepsi girsin potaya, erkekler dahil hepsini elemezsem ben Nagihan değilim." ifadelerini kullandı.

47