Survivor'da ödül oyununu kazanan takım belli oldu?

Survivor All Star 2024 mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybeden kırmızı takım 4 eleme adayı çıkarttı. Açlık ve tahammülsüzlüğün giderek artış gösterdiği takımda sular durulmuyor. Survivor'da heyecan dolu bir karşılaşma gerçekleşti. 24 Ocak Çarşamba günü ödül oyunu oynandı.

Survivor'da ödül oyununu kazanan takım belli oldu? - Sayfa 1

Survivor All Star 2024'te haftanın dördüncü dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım ada konseyinde eleme adayını belirledi. Yaşanan gerginliğin üzerine Özgür rest çekti ve beni eleme adayı olarak seçin dedi.

16
Survivor'da ödül oyununu kazanan takım belli oldu? - Sayfa 2

Konseyde yarışmacılar Özgür'ü günün eleme adayı olarak belirlediler. Nefes kesen mücadeleyi soluksuz takip eden izleyenler "Survivor kim elendi? Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı?

26
Survivor'da ödül oyununu kazanan takım belli oldu? - Sayfa 3

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da ödül oyunu için mücadele başladı. Kırmızı takım hem ödüle hem de galibiyete aç. Günlerdir aç olan kırmızı takım ödülü kazanmak için ellerinden geleni yapıyor.

36
Survivor'da ödül oyununu kazanan takım belli oldu? - Sayfa 4

SURVIVOR ELEME ADAYLARI
Gitme potasındaki eşleşmeler Turabi Sercanla, Özgür ise Bozok ile eşleşti. Kaybeden Survivor'a veda edecek. Finalleri Turabi ve Özgür seçecek.

46