Televizyon
17 Mayıs 2019 09:40 Son Güncelleme: 17 Mayıs 2019 12:27

Survivor'da korku dolu anlar! Sudan çıkamadı...

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Dalaka ile yarışan Büşra, su parkurunda dengesini kaybederek bariyere çarpıp denize düştü. Sudan çıkamayan Büşra'nın yardımına ise Hikmet koştu.

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının 71. son bölümünde, ödül oyunu sırasında korku dolu anlar yaşandı. Deniz üzerinde kurulan platformda, siyah takımdan Katerina Dalaka ile yarışan Büşra dengesini kaybederek suya düştü. Bariyere çarpan Büşra bir süre sudan çıkamayınca yardımına takım arkadaşları koştu.

SUDAN ÇIKAMADI

Survivor 2019'un 16 Mayıs Perşembe ekrana gelen son bölümde iki takım Punta Cana ödüllü oyunda karşı karşı geldi. Oyun sırasında ise beklenmedik bir olay yaşandı. Deniz üzerine kurulan platformda Dalaka ile yarışan Büşra, dengesini kaybederek sert bir şekilde tahta bariyerler çarptı.

 

Aldığı darbeyle bir süre sudan çıkmayan Büşra'nın yardımına Hikmet koştu. Hikmet, Büşra'yı sırtına alarak karaya çıkardı. Kalçasını sakatlayan Büşra, oyuna devam edemediği için oyuna Ria devam etti.

 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftalardır oyun kazanamayan beyaz takım, ödül oyununda yine başarısız oldu. Siyah takım ödülü kazanarak Dominik Cumhuriyeti'nin en doğusunda yer alan La Altagracia eyaletinde bir tatil beldesi olan Punta Cana'da keyif dolu bir gün geçirdi.

BORA SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Ödül oyununu kaybeden Bora, sinirini takım arkadaşlarından çıkardı. Bora, "Dokuz kişilik takımda yüzde 50'nin altında ortalamaya sahip kişiler sayı alıyorsa sürekli burada bir problem var demektir. Bu şanssızlık değil. Onlar doğru eksildiler. Dört erkekleri olduğu için hedefi bulduklarında gerekeni yapıyorlar.Böyle devam ederse uzun süre yararlanamayacağız ödüllerden" diyerek tepki gösterdi.

 

"ŞANSSIZLIK DEĞİL, TAKIMIMIZ ZAYIF"

Oyun sonrasındaki seremonide söz alan Hikmet, isim vermeden takım arkadaşlarını eleştirdi. Hikmet, "Özellikle diğer arkadaşlarımız bize geldiğinden bu yana dibe vurdular. Bora, Seda, Okay ve benim performanslarım iyi.Ancak diğerlerinin performanslarını iyi bulmuyorum. Bir sivrilen isim yok. Karşı tarafta en kötü yarışmacı bilesayı alabiliyor. Şanssızlık değil takımımız çok zayıf. En kısa zamanda doğru eksilmemiz lazım. Yoksa böyle giderse Survivor bitene kadar aç kalacağız" ifadelerini kullandı.