Televizyon
13 Şub 2017 09:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:29

Survivor’da kimler eleme adayları oldu? Fatih kavga sonrası diskalifiye oldu mu?

Survivor 17. bölüm dün akşam TV8'de yayınlandı. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için parkura çıktılar.

TV8’de hafnın 5 günü yayınlanan ve her bölümü heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor’ın 17. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Survivor son bölümde hararetli bir dokunulmazlık oyunu oynandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Çekişmeli mücadelelerin yaşandığı Survivor’da yine iki takım dokunulmazlık sembolünü kazanamak için kıyasıya yarıştılar. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yine Ünlüler galip geldi ve Gönüllüler konseyde iki kişinin ismini belirlemek için bir araya geldiler.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, Sadin, Yiğit ve Erdi’nin ismini vermişti. İkinci dokunulmazlık oyununun da kaybedilmesinin ardından Gökhan ve Elif de eleme adayları olarak belirlendi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA KAVGA

En kritik yarışmalardan biri olan dokunulmazlık oyununda yine iki takım da gerildi. Eser'in oyun esnasında bağırması Fatih'in sinirlerini altüst etti. Erdi'nin de olaya dahil olması büyük bir kavganın fitilini ateşledi. Sürekli kavgaların yaşandığı Survivor'da Acun ilk kez bu sezon bir kavgayı ayırmak için araya girdi.

Bu gelişmelerin ardından Acun, Fatih hakkında karar verdi ve ceza olarak ilk ödül oyunundan yararlanamayacağını açıkladı.