Televizyon
27 Mayıs 2014 09:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:13

Survivor'da kim elendi?

Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler ada konseyinde kimin ismini yazdı? Survivor Adasına kim veda etti? Survivor'da eleme sistemi değişti. Yeni kurallar neler? İşte Survivor'da elenen isim.

Survivor'da Kim Elendi?. Survivor'da kimin elendiği sorusunun cevabı dün akşam yanıt buldu. Survivor Ünlüler-Gönüllüler heyecan dolu yarışmalarıyla devam ediyor. Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler ada konseyinde kimin ismini yazdı? Survivor Adasına kim veda etti? Survivor'da eleme sistemi değişti. Yeni kurallar neler? Survivor sms oylamasına çıkan isim ve yeni bölüm ile ilgili tüm gelişmeler milliyet.com.tr'de. İşte Survivor'da elenen isim.

Survivor'da finale çok az bir zaman kalırken ünlülerden bir kişi daha eksildi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerin adayı Tolga Karel oldu. Tolga Karel, Merve'nin seçtiği isim olan Serenay Aktaş ile adada kalma yarışı verdi. 'Gerçek zamana en yakın yaptığımız konsey bu diyen' Acun Ilıcalı elenen ismi açıkladı. En az oyu alan Serenay Aktaş Survivor'a veda etti.

Survivor'daki eleme Acun'u bile şaşırttı

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de bir ayrılık daha yaşandı. Merve'nin yakın arkadaşı Serenay'ın adını yazması 'dost kazığı' olarak yorumlandı.


Star TV'de Acun Ilıcalı'nın yönetimindeki Survivor'ın 7. sezonunun dün geceki bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı ada konseyine gitti.

MERVE TOLGA'NIN KARŞISINA SERENAY'I SEÇTİ

Ada konseyinde en çok Tolga Karel'in ismi çıktı. Ünlüler Takımı'nın kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Merve Aydın, Tolga Karel'in karşısına Serenay Aktaş'ın ismini söyledi.

SMS'LERDE SERENAY ELENDİ

SMS sıralamasında Tolga Karel'den dahaaz oy alan Serenay Aktaş adaya veda eden isim oldu.


Adaya kim veda edecek?


Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışması Survivor’da adaların birleşmesiyle dengeler ve çekişmelerde başka bir boyuta taşındı. Finale doğru heyecan dozu giderek artan yarışmada adaya veda edecek isim bu gece açıklanacak. Finali hedefleyen yarışmacılar zor şartların mücadele ederken taktiklerle de rakiplerini devre dışı bırakma yarışındalar...

Bakalım dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? En çok oyu alan isim kim olacak ve hangi yarışmacıyı elenmek üzere aday gösterecek?
Her hata çok kritik, her saniye çok değerli. Zafer ünlüler takımının mı yoksa gönüllülerin mi olacak? Survivor heyecan dolu bir bölümle bu akşam star’da

Survivor'da bu hafta kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu vardı. Yarışı kaybeden Ünlüler ada konseyinde Tolga Karel'in ismini yazdı. Survivor'da birleşen Ünlüler-Gönüllüler adasında ortalık karışıyor. Bireysel dokunulmazlığı kim kazanacak? Tolga'nın karşısına hangi isim çıkacak? Survivor eleme heyecanı ve yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Serenay Aktaş kimdir ? (Survivor Serenay)

Serenay Aktaş kimdir,Hem futbolcu hem de güzel oyuncu Serenay Aktaş. Survivor Serenay kimdir? Survivor Serenay ile ilgili merak ettiklerinizi haberimizin devamında bulabilirsiniz. Survivor Serenay Aktaş kimdir? - Serenay Aktaş Biyoğrafisi haberi, 2014 Survivor yarışmacısı Serenay Aktaş kimdir? Serenay Aktaş hayatı Serenay Aktaş nereli Serenay Aktaş kaç yaşında? Survivor Serenay ve dahası milliyet.com.tr'de.

Survivor adasında yarışan hem futbolcu hem de güzel oyuncu Serenay Aktaş. Survivor Serenay kimdir? Survivor Serenay ile ilgili merak ettiklerinizi haberimizin devamında bulabilirsiniz. Survivor Serenay Aktaş kimdir? - Serenay Aktaş Biyoğrafisi haberi, 2014 Survivor yarışmacısı Serenay Aktaş kimdir? Serenay Aktaş hayatı Serenay Aktaş nereli Serenay Aktaş kaç yaşında? Survivor Serenay ve dahası milliyet.com.tr'de.

Serenay Aktaş Kimdir?

Güzel ve yetenekli oyuncu Serenay Aktaş 1 Ekim 1993 yılında İstanbul ilimizde dünyaya gelmiştir. Serenay Aktaş oyunculuğun dışında aynı zamanda bir bayan futbolcu olmaktadır. Serenay Aktaş bir çok futbol takımında oynamış ve şuan futbola devam etmektedir.