Televizyon
18 Haz 2014 00:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:19

Survivor'da kim elendi? Finale hangi isimler kaldı? (Medyaradar/Özel)

Star Tv'nin en çok izlenen programlarından biri olan Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği dünyanın en zor yarışması Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'in son bölümünde yine eleme heyecanı yaşandı. 

19 Haziran 2014 Perşembe akşamı büyük final yapacak olan Survivor'da Dominik Adası'nın son bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlık oyununda Gönüllüler'den Yiğit ve Ünlüler'den de Gökhan Keser finale kaldı. 5 oyunu kazananın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunda Gökhan mücadeleyi 5-4 kazanarak dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler Takımı konseye çok rahat bir şekilde çıktı. Dominik'in son ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın isimleri açmasıyla elenmesi muhtemel isimler belli oldu. Sandıktan 3 Turabi Çamkıran, 2 de Ahmet Dursun'un ismi çıktı.

Dominik Adası'nın son bireysel dokunulmazlık oyunu kazanan Gökhan Keser, ada konseyinde ismi çıkan Turabi Çamkıran'ın karşısına Yiğit Dikmen'in ismini söyledi. SMS sonuçlarında Turabi Çamkıran'dan daha az oy alan Yiğit Dikmen Survivor 2014 Ünlüler Gönüller'den son elenen yarışmacı oldu. 

Böylece finale katılacak 4 isim Turabi Çamkıran, Gökhan Keser, Ahmet Dursun ve Merve Aydın oldu.

MEDYARADAR/ÖZEL