Televizyon
12 Haz 2018 00:09 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Survivor'da kim elendi? Final hayallerine veda etti!

Survivor'da bu akşam adaya veda eden isim belli oldu.Survivor'da Mustafa Kemal, Turabi ve Merve Aydın eleme potasına çıkmıştı

Survivor'ın 95. bölümünde bu akşam adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'ın geçtiğimiz bölümlerinde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık oyunları için kıyasıya mücadele ettiler.

İLK ELEME ADAYLARI MUSTAFA KEMAL VE TURABİ

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme adaylarını belirledi. Takım kararıyla en fazla ismi çıkan isim Mustafa Kemal oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ise Turabi'nin adını verdi. Böylelikle haftanın ilk eleme adayları Mustafa Kemal ve Turabi oldu.

ELEME ADAYLARININ TAMAMI BELLİ OLDU

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazanmış, Turabi ve Mustafa Kemal Kurt eleme adayı olmuştu. Dünkü dokunulmazlık oyununun galibi 10-7'lik skorla yine Gönüllüler takımı oldu. Konseyde üçüncü eleme adayı olarak Merve Aydın gösterildi. Böylelikle Merve Aydın, Turabi ve Mustafa Kemal Kurt haftanın eleme adayları oldular.

SURVİVOR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor'da Mustafa Kemal, Turabi ve Merve Aydın eleme potasına çıktığı konseyde adaya veda eden isim Mustafa Kemal oldu.



MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Profesyonel Rugby oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusudur. Rugby'nin yanında Crossfit ilede ilgilenen Mustafa Kemal Kurt, bu alandada uluslararası müsabakalarda yer almıştır.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olan Mustafa Kemal Kurt yaşamına İstanbul'da devam etmektedir.