Survivor'da kan donduran olay: Nagihan ölümün eşiğinden döndü! Eleme adayı belli oldu

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Kırmızı takım ödülün keyfini sürerken korku dolu anlar yaşandı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti. Dokunulmazlık oyununda fark geldi. Üçüncü eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Survivor'da kan donduran olay: Nagihan ölümün eşiğinden döndü! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 1

Survivor All Star'ın haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım, ödülünün tadını çıkartırken korkunç bir olay gerçekleşti. Nagihan jet ski ile keyifli bir şekilde yol alırken karşısına Yunus Emre'nin kullandığı jet ski çıktı ve kaza yaptılar. Nagihan Karadere yaşadığı korku dolu anları gözyaşları içinde anllatı.

17
Survivor'da kan donduran olay: Nagihan ölümün eşiğinden döndü! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 2

'ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİM'

Nagihan şu ifadeleri kullandı:

Hayatımda hiç bu kadar ölümle burun buruna geldiğim olmamıştı. Hem de böyle güzel giden bir tatilde. Hani derler ya hayatın böyle film şeridi gibi gözümün önünde geçti. Sadece kızımı düşündüm ve hiçbir şey yapamadım. Çaresiz bir şekilde yaşıyor olduğuma inanmaya çalışıyorum. Yunus Emre canıma kastedercesine öyle bir hızla geliyordu ki elini gazdan çekmeyi dahi akıl edemiyor. Gazdan çekmeyi bırak fren diye hiçbir şey bilmiyor. Lütfen diyorum frene bas, dur, durdur diyorum. Benim orada yapabileceğim hiçbir şey yok çünkü. Tabii ki kasıtlı yapmadı onu da biliyorum ama bu kadar acemisen böyle bir hızla jet ski kullanılmaz. Her şey bitebilirdi. Allah beni kızıma bağışladı, sevdiklerime bağışladı.

27
Survivor'da kan donduran olay: Nagihan ölümün eşiğinden döndü! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

'MUCİZE GİBİ BİRŞEYDİ'

Yunus Emre yaşadıkları kazayla ilgili, "Fren varmış orada jet skinde, ben sadece gazdan elimi çektim yalan olmasın. Öyle büyük bir kaza yaşadık ki, hiçbirimize bir şey olmaması Yaradanımın bir mucizesi gibi bir şeydi" dedi.

37
Survivor'da kan donduran olay: Nagihan ölümün eşiğinden döndü! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

'NORMAL ARKADAŞLIKLAR KURULMUYOR'

Konseyde adı en fazla çıkaran ikinci eleme adayı olan Aysu Keskin, "Yine yeniden aday oldum. Takımda kırgın olduğum bir arkadaşım vardı, daha doğrusu ismim çıkınca kırıldım ama şunu hatırladım burası Survivor, normal şartlar altında değiliz. Normal arkadaşlıklar kurulmuyor, ilişkiler burada böyle yürümüyor. Herkesin arkadaşlık anlayışı da aynı olmak zorunda değil. Düellodayım, elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

47