Televizyon
13 Oca 2021 09:22 Son Güncelleme: 13 Oca 2021 09:42

Survivor'da ilk veda! Elenen yarışmacı belli oldu!

Survivor 2021'in 12 Ocak Salı akşamı ekrana gelen 4. bölümünde dokunulmazlık oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da takımlar haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Kaybeden takım eleme konseyine giderken, sms oylaması sonuçları da açıklandı.

Survivor Türkiye’de ünlüler ve gönüllüler takımları yarışmacıları ilk olarak ödül oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan takım ise meyve tabaklarıyla enerji topladı. Ödül oyunundan sonra zorlu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sonrasında kaybeden takımdan bir kişi daha elemeye kaldı. Sms sonuçlarına göre ise Survivor 2021'den elenen ilk yarışmacı açıklandı.

SURVİVOR 2021’DE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021 yeni bölümde ünlüler ile gönüllüler arasında ödül oyunu oynandı. Acun Ilıcalı kazanan takıma meyve tabakları ve bir hamak verileceğini açıkladı. Oyun öncesinde seçim avantajını kazanan takım gönüllüler oldu. Ödül oyununda iki takım da müthiş bir mücadele verdi.

Zorlu engellerden oluşan parkurun son kısmında yer alan çamurlu alan yarışmacıları çok zorladı ve yordu. Oyun iki takım arasında gitti geldi. Ünlüler 3-0 öne geçtiği oyunda 4-3 geriye düştü. Sonrasında karşılıklı alınan sayılar ile oyunda skor 9-9'a kadar geldi. Bundan dolayı bayrak yarışı yapıldı. İki takımın en iyi kadın ve en iyi erkek yarışmacıları parkura çıktı. Nefeslerin tutulduğu bayrak yarışında kazanan ünlüler oldu. Böylece skoru 10-9 yapan ünlüler takımı, ödül oyununu kazandı.

SURVİVOR'DA SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Survivor 2021'in iilk haftasında dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında SMS oylaması yapılmıştı. Bu oylamanın sonucunda bu haftanın en fazla SMS oyunu alan ve SMS birincisi olan yarışmacı Poyraz oldu.

SURVİVOR’DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor Türkiye’nin ilk haftasında iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımında oylama sonucunda Sena ve Dora eleme adayı çıkmıştı. Haftanın son dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı ada konseyine gitti. Gönüllülerde haftanın sms birincisi olan Poyraz, son eleme adayı olarak Reşat'ın adını söyledi. Böylece bu haftanın eleme adayları Sena, Dora ve Reşat oldu.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor 2021'de eleme kalan Sena, Dora ve Reşat arasında en az oyu alan isim yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı sms oylaması sonuçlarına göre Survivor'dan elenen yarışmacının Sena olduğunu duyurdu.