Televizyon
02 Şub 2019 23:48 Son Güncelleme: 02 Şub 2019 23:58

Survivor'da ilk ödül ve dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor Türkiye - Yunanistan bu akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Türkiye ve Yunanistan ekibi ödül ve dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele etti.

Survivor Türkiye-Yunanistan'da ilk oyun büyük heyecana sahne oldu. Yarışmacılar baraka ve erzak için kıyasıya mücadele ettiler.

ÖDÜL OYUNU

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında ödül oyununda her iki takım denizde bulunan sala koştu. Her iki takım tamamen sala ulaşmaya çalıştı. Sonrasında denizde bulunan salı karaya çekmek için mücadele ettiler. Salı karaya getiren ilk takım Türkiye oldu.

Daha sonra sepete top atma oyunu oynandı. Türkiye 12, Yunanistan 9 topu sepete attı.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor Türkiye-Yunanistan'da ilk oyun büyük heyecana sahne oldu. Yarışmacılar baraka ve erzak için kıyasıya mücadele ettiler.

Kazanan takım Türkiye oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftada iki kez oynanacak olan dokunulmazlık oyunlarından ilki bu akşam oynandı ve iki takım yarışmacıları da oldukça çetin bir mücadele sergiledi. Kondisyon ve güç gerektiren parkurda bu akşam Türkiye takımı yarışmacıları daha başarılıydı ve bir adım önde parkurları tamamladı. Oynanan oyunların ardından ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye kazandı.