Televizyon
12 Nis 2017 09:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:37

Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, elemeye kim kaldı?

Birleşme sonrası ikinci dokunulmazlık oyunu ve ikinci eleme adayı belli oldu.

TV8'in sevilen yarışma programnı Survivor 2017'de birleşme haftası oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu yine Ünlüler takımı kazandı. Böylece Gönüllüler takımının yaptığı ada konseyinde adı en çok yazılan Gökhan, Berna'nın ardından ikinci eleme adayı oldu.

Survivor'ın 12. haftasının son günü Bil Bakalım oyunu ile başladı. Yarışmanın galibi Pınar, tereyağ ve Trabzon-Vakfıkebir ekmeği ödülünü kazandı.

İkinci dokunulmazlık da Ünlüler'in

Birleşme haftasının son bölümünde ayrıca Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmayı Ünlüler takımı kazandı.

Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Anıl kazandı. Birleşme haftası olduğu için isim söyleyemeyen Anıl, ada konseyinde adının yazılmaması için kendisini korumaya almış oldu.

En iyi performanslar açıklandı

Acun Ilıcalı, son ada konseyinde performans ödülünün ise çay ve poğaça olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde İlhan kazandı. İkinci en iyi isim ise Adem oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Pınar oldu.

Gökhan ve Berna, eleme adayı oldu

Survivor'da bu hafta birleşme olduğu için eleme yapılmadı. Önümüzdeki hafta ise yapılacak dokunulmazlık oyunları sonrası iki eleme adayı daha çıkacak. Ve en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek.