Survivor'da iddialı yarışmacıya yokluk adası şoku! Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor All Star'da 9 Nisan 2022 Cumartesi akşamı ikinci gitme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Kaybeden taraf bir ismi yokluk adasına gönderdi

Survivor'da iddialı yarışmacıya yokluk adası şoku! Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 1

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

117
Survivor'da iddialı yarışmacıya yokluk adası şoku! Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 2

Survivor AllStar 2022'nin 9 Nisan Cumartesi günkü bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı kozlarını paylaştı. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İletişim ödülüne kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu?

217
Survivor'da iddialı yarışmacıya yokluk adası şoku! Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 3

Survivor yarışmacıları için oldukça önemli olan dokunulmazlık ve iletişim ödülü oyunları için kadın ve erkek yarışmacılar arasında 3'er etaptan oluşan zorlu mücadele start aldı.

317
Survivor'da iddialı yarışmacıya yokluk adası şoku! Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 4

KADIN YARIŞMACILAR ARASINDA KIYASIYA MÜCADELE

Survivor 2022 All Star son bölümde oynanan kritik dokunulmazlık oyununun ilk etabında kadın oyuncular arasında ilk mücadele Yağmur ile Nagihan arasında oynandı.

417