Survivor'da 'horoz' kavgası! 'Belden aşağı...'

Survivor'da Dora'nın İsmail'e doğru horoz sesi çıkararak bağırmasıyla ortalık karıştı. Survivor Ekstra yorumcusu Sema Aydemir ise konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Survivor'da 'horoz' kavgası! 'Belden aşağı...' - Sayfa 1

Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Dora ile ünlüler takımı yarışmacısı yağlı güreşçi İsmail Balaban arasında tatsız olaylar yaşandı. Survivor Dora ve İsmail Balaban arasında parkur alanında sık sık tartışma yaşanıyor.



15
Survivor'da 'horoz' kavgası! 'Belden aşağı...' - Sayfa 2

Survivor'da son olarak oyunu kazanan Dora'nın İsmail'e doğru horoz taklidi yaparak bağırmasıyla sinirler gerildi. İsmail, Dora'ya "Horoz ne demek?" diye bağırmasıyla ikili arasında gergin anlar yaşandı.



25
Survivor'da 'horoz' kavgası! 'Belden aşağı...' - Sayfa 3

Dora'nın üzerine yürüyen İsmail'i takım arkadaşları zor tuttu.



35
Survivor'da 'horoz' kavgası! 'Belden aşağı...' - Sayfa 4

"DORA BELDEN AŞAĞI KONUŞUYOR"

Survivor Ekstra'da İsmail ile arasındaki gerilim günden güne artan Dora hakkında konuşan Sema Aydemir, "Dora gerçekten rahatsız edici bir şekil almaya başladı. Belden aşağı konuşuyor" yorumunu yaptı. Dora'ya tepki gösteren Aydemir, "Dora durmak bilmiyor. İsmail agresif falan değil ama en çok onun damarına basıyorlar. İsmail'i kullanıyorlar. Dora'nın röportajında 'Karşıda iki tane çocuk var. Biri Batuhan biri İsmail' diyor. Dora imalı ve belden aşağıya konuşuyor" dedi.



45