Televizyon
04 Haz 2015 10:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:37

Survivor'da Hasan, Hakan'a fena yüklendi: İki yüzlü!

Survivor All Star 'da kim elendi sorusunun yanıt bulduğu geceye Hasan'ın çıkışı damga vurdu. Hasan birinci olduğu ada konseyinde Hakan bombasını patlattı.

Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıt bulduğu ada konseyine Hasan 'ın Hakan hakkında yaptığı açıklamalar damga vurdu. Survivor gönüllüler SMS sıralamasında birinci çıkan Hasan, elenmesini istediği ismi açıklamadan önce Hakan'ı bombaladı. 

Elenmesi için adını verdiği Bozok 'u savunan Hasan, olay yaratan kafa atma olayında günahın Hakan'da olduğunu öne sürdü.

Hasan 'Hakan iki yüzlü' dedikten sonra şunları söyledi;

"Son dönemde bambaşka bir Bozok tanıdım. Hakan ikiyüzlü. Hakan 'ın sürekli oyunlarda kışkırtmaya yönelik hareketlerini görüyorum. Sürekli bir laf söylemeleri var. Oyun kaybettiğimizde bir bakışı bir sözüyle patlamaya hazır iki karakterimizi ateşliyor. Bizdekilerde haklı değiller ama kışkırtan kişi Hakan ve iki yüzlü bir tutumu var".

HAKAN NE CEVAP VERDİ

Hakan bu sözler üzerine "İki yüzlü olduğumu düşünmüyorum. Oyun içinde hırslı hareketlere kapılıyorum ama ahlaki açıdan yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Kendisi takım arkadaşları için kötü gibi tanımlar kullanan kişiyi kaile alamam. Kazanarak cevap versinler kalkıp şiddetle yanıt vermesinler. Bu hareketin savunulacak tarafı yok" karşılığına verdi.