‘Survivor’da Harem kurdu’ sözleri üzerine eşi harekete geçti! ‘Dominik’teki lokal üzerinden…’

Survivor All Star'da heyecan her geçen gün artıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Acun Ilıcalı'nın 'Bu olay daha önce başımıza gelmedi. Artık işi operasyona bağlamış' sözleri damga vurdu. Bu sözlerin ardından Yunus Emre'nin eşi Beria Gözen Özden bomba bir paylaşım geldi.

‘Survivor’da Harem kurdu’ sözleri üzerine eşi harekete geçti! ‘Dominik’teki lokal üzerinden…’ - Sayfa 1

Survivor All Star 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran Survivor'da kaos hiç bitmiyor. Yarışmacılar arasında yaşananlar, kavgalar ve diskalifiyelerin büyük ses getirdiği Survivor'da yine ada konseyinde heyecanlı dakikalar yaşandı.

111
‘Survivor’da Harem kurdu’ sözleri üzerine eşi harekete geçti! ‘Dominik’teki lokal üzerinden…’ - Sayfa 2

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın sözleri gündem oldu. 'Bu sefer karşılaştığımız konu daha önce hiç başımıza gelmedi' diyen Ilıcalı açıklamasıyla ağızları açık bıraktı.

211
‘Survivor’da Harem kurdu’ sözleri üzerine eşi harekete geçti! ‘Dominik’teki lokal üzerinden…’ - Sayfa 3

Acun Ilıcalı 'Bir yarışmacımızın yakını Dominik'le bağlantıya geçmiş. Artık işi operasyona bağlamış. Dominik'teki lokal üzerinden kendi yakınına...' diye bir açıklama yaptı.

311
‘Survivor’da Harem kurdu’ sözleri üzerine eşi harekete geçti! ‘Dominik’teki lokal üzerinden…’ - Sayfa 4

Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından sosyal medyada hangi yarışmacının olabileceğine dair tahminler yapılmaya başlanmışken bomba bir gelişme yaşandı.

411