Magazin
17 Haz 2020 15:40 Son Güncelleme: 17 Haz 2020 15:59

Survivor'da Haluk Levent sürprizi!

Sanatçı Haluk Levent, Survivor 2020'nin yeni bölümünde "Anlat Bakalım" oyununda yer alacak. Survivor'da iddialı yarışmacı Elif'in "Anlat Bakalım"daki partneri Haluk Levent olacak.

Survivor 2020'nin yeni bölümünde "Anlat Bakalım" oyununda ünlü şarkıcı ve oyuncular yarışacak. Daha önce bayram bölümünde olduğu gibi, yine "Anlat Bakalım"a ünlüler konuk olacak. İddialı yarışmacı Elif'in "Anlat Bakalım"daki partneri Haluk Levent olacak.

Survivor 2020'nin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde, çeyrek finale kalan Elif, Cemal Can, Nisa, Berkan, Barış, Yasin, Sercan ve Evrim ilk olarak özel bir yemek ziyafeti çekecek.

SURVIVOR ANLAT BAKALIM'DA KİMLER YARIŞACAK?
Sonrasında ise ünlülerle Anlat Bakalım oyunu ekrana gelecek. Daha önce bir kez daha oynanan bu oyun, Survivor seyircilerinin isteği üzerine bu sefer Survivor çeyrek finaline kalan yarışmacılar ile oynanacak. Acun Ilıcalı Survivor Anlat Bakalım'da hangi ünlülerin yarışacağını ve eşleşmeleri açıkladı.

HALUK LEVENT, ELİF İLE PARTNER OLDU
Survivor'da Nisa oyuncu Enis Arıkan ile birlikte yarışacak. Berkan'ın partneri güzel oyuncu Bensu Soral oldu. Cemal Can, Demet Özdemir ile Barış ise Furkan Korkmaz ile partner oldu.Acun daha sonra ise Ardahan'ın veda ettiği mavi takımdaki eşleşmeleri açıkladı. Survivor'ın iddialı ismi Elif'in Anlat Bakalım'daki partneri Haluk Levent oldu.Yasin ise daha önce MasterChef'te birlikte yer aldığı İtalyan şef Danilo Zanna ile partner oldu. Sercan'ın partneri Eser Yenenler olurken, Evrim'in ise Mustafa Ceceli ile birlikte yarışacağı açıklandı.

Haluk Levent konuyla ilgili olarak şu tweet'i paylaştı: