Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Nagihan ile Sercan arasında büyük gerilim!

Survivor All Star'da heyecan dorukta. Dokunulmazlık oyununda Sercan ile Nagihan arasında kavga çıktı. Parkurda düşen Sercan, Nagihan'ı suçlayarak bağırınca Nagihan da çileden çıktı. Gerginliğe Turabi de dahil oldu ve Sercan'ın dibine girerek "Bir bayana bağıramazsın" dedi. Acun Ilıcalı olaya müdahale ederek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Peki Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? İşte detaylar…

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Nagihan ile Sercan arasında büyük gerilim! - Sayfa 1

Nefise ve Yasin, Aleyna ile Sercan'a karşı yarıştı. Zorlu parkurda sercan dengesini kaybederek düştü. Sol ayak bileğini sıkıştıran Sercan, Nagihan'a tepki gösterdi.

110
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Nagihan ile Sercan arasında büyük gerilim! - Sayfa 2

SERCAN ÇOK FENA DÜŞTÜ

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda zorlu parkurda Sercan çok fena düştü. Sol ayak bileği parkura sıkışan Sercan "Buna sinirleniyorum işte. Seçimlerde analiz yapmıyorsun Nagihan" diyerek tepki gösterdi. Nagihan da "Ne bağrıyorsun" diyerek Sercan'ın üzerine yürüdü.

210
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Nagihan ile Sercan arasında büyük gerilim! - Sayfa 3

TURABİ DE OLAYA MÜDAHİL OLDU

Sercan'la Nagihan arasında yaşanan gerginliğe Turabi de dahil oldu. Sercan'ın dibine kadar yanaşan Turabi "Bağıramazsın kıza" diyerek Sercan'a tepki gösterdi. Ortamın iyice gerildiği anlara Acun Ilıcalı müdahale etti.

310
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Nagihan ile Sercan arasında büyük gerilim! - Sayfa 4

ACUN ILICALI OLAYA MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDI

"Kimsin sen, ne sanıyorsun kendini" diye bağıran Nagihan daha da ileri giderek "Yeteneksiz, beceriksiz, zırtpırt düşüyorsun sebebi ben miyim? Benim de her yerim sakat, benim de canım yanıyor" diye Sercan'a tepki gösterdi. Acun Ilıcalı duruma el koyarak "Nagihan'a bağıramazsın, oyunda düşmenin vermiş olduğu acıyla kafası gidebilir adamın. Nagihan senlik değil konu. O an kendini kaybedebilir insan boşver" diyerek ortamı sakinleştirdi.

410