Televizyon
10 Haz 2021 07:11 Son Güncelleme: 10 Haz 2021 07:14

Survivor’da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! İsmi söylenince sert tepki gösterdi…

Survivor 2021’in dün akşam ekranlara gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, daha sonra ada konseyinde haftanın ilk eleme adayını belirledi.

Survivor 2021'in 9 Haziran Çarşamba ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları bireysel olarak dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Son ana kadar süren dokunulmazlık oyununu kazanan isim mavi takımdan Poyraz oldu ve ada konseyinde bir eleme adayı belirleme hakkı kazandı.

İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'daki ada konseyinde haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Dokunulmazlık oyununu kazanan Poyraz, kırmızı takımdan Batuhan'ı eleme adayı olarak seçti.

 Survivor’da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! İsmi söylenince sert tepki gösterdi…

“BUNU SÖYLEYECEK KADAR DÜŞMEDİM”

Batuhan ise Poyraz'a tepki göstererek "Ben de kendisini sevmiyorum ama bunu söyleyecek kadar düşmedim konseyde. Bunu bekliyordum zaten. Eleme potasına girmekten korkmuyorum. Yanıma gelecek iki kişiyi merakla bekliyorum" dedi.

 

ELEME PAZAR GÜNÜ OLACAK

Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve bunların sonucunda iki yarışmacı daha eleme potasına girecek.

Survivor'da 13 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümünde ise, halk oylaması sonucuna göre elenen isim açıklanacak.