Survivor’da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! ‘Ben nasıl bu adamla baş edeceğim?..’

Survivor All Star'da 19 Haziran 2022 Pazar akşamı eleme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da son elemenin ardından takım oyunları yerine bireysel performansa geçildi. Son yapılan elemede adaya Ogeday veda etmişti. Acun Ilıcalı, son olarak eleme potasına giren o ismi konseyde açıkladı. İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...

Survivor’da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! ‘Ben nasıl bu adamla baş edeceğim?..’ - Sayfa 1

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da son elemenin ardından takım oyunları yerine bireysel performansa geçildi.

117
Survivor’da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! ‘Ben nasıl bu adamla baş edeceğim?..’ - Sayfa 2

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Dün Survivor'da elenen son isim belli olmuştu. Acun Ilıcalı, en az SMS sıralaması oyu alarak Survivor'a veda eden ismi açıkladı. Finale adım adım yaklaşırken adaya veda eden isim Ogeday olmuştu.

217
Survivor’da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! ‘Ben nasıl bu adamla baş edeceğim?..’ - Sayfa 3

Nisa, Ogeday'ın vedasının ardından ''Beklemediğim bir an. Son iki gönüllü olarak onun yerine de savaşı vermeye hazırız. Gerçekten ikimiz için de yeri farklıydı Ogeday'ın. Onun olmadığını biliyoruz, kalbimizde hala var. Burada olmadığını asla hissettirmeyeceğiz, yolumuza devam edeceğiz.'' dedi.

317
Survivor’da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! ‘Ben nasıl bu adamla baş edeceğim?..’ - Sayfa 4

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununun heyecanı yaşanırken parkura çıkan Adem talihsizlik yaşadı. Yüzünde ufak bir açılma olan Adem'e hemen müdahale edildi...

417