Televizyon
13 Mayıs 2015 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:33

Survivor'da Gönüllüler birbirine girdi! Hilmi Cem'den ağır sözler: "Hadsiz ve terbiye yoksunu!"

Survivor All Atar’ın 12 Mayıs akşamı yayınlanan ödül oyununda Hilmi Cem, ödül oyununda Begüm ve Bozok ile tartışan Sahra hakkında açıklamalarda bulundu.

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı beklenirken sinirler yine gerildi! Ödül oyununda eleme için adı yazılan Sahra ve Bozok arasında tartışma yaşanırken, her iki taraf da elemeler öncesi birbirini şov yapmakla suçladı. İkili arasındaki tartışmaya en sert tepkiyi ise Hilmi Cem verdi. Sahra'nın hadsiz ve terbiyeden yoksun olduğunu söyleyen Hilmi Cem, Özlem ile olan bir kavgada ise kulaklarını kapatmak zorunda kaldığını anlattı.

Survivor All Star'da bugün yapılacak eleme öncesi sinirler bir kez daha gerildi. Geçtiğimiz hafta sonu toplanan Gönüllüler konseyinde Sahra'nın adının çıkmasının ardından dün ekrana gelen oyunlarda büyük tartışma yaşandı.

SAHRA VE BOZOK TARTIŞTI

Ödül oyunu sonrası Bozok ve Sahra tartışırken araya yine Nadya girdi. Her iki tarafın sesi yükseldikçe, yarışmadaki tansiyonda arttı. Taraflar birbirlerini elemeler öncesi şov yapmakla suçladı. 



HİLMİ CEM'DEN AĞIR SÖZLER

Sahra ve Bozok arasındaki tartışmayla ilgili en ağır yorum ise Hilmi Cem'den geldi. Oyunu Bozok'tan yara kullanan Hilmi Cem, Sahra'yı terbiyesizlikle suçladı. Bu arada yarışmacı sayısı azaldıkça oyunların kendileri için giderek daha da yorucu hale geldiğini ifade eden Hilmi Cem, en küçük ödüle bile ihtiyaçlarının olduğunu, bunun için dikkatli davranmaları gerektiğini söyledi.

TURABİ: BİRBİRLERİNİ YİYECEKLER

Bugün yapılacak konseyde elenme korkusu olmayan Turabi ise Ünlüler'e yüklendi. Aralarında iyi bir bağ bulunmayan Ünlüler'in ödül yerine birbirlerini yiyeceklerini söyleyen Turabi yine iddialı konuştu.