Survivor'da Ersin Korkut'tan adaya duygusal veda!

Survivor'dan sakatlığı nedeniyle ayrılan Ersin Korkut'ın beklenmedik vedası ünlüler takımında büyük üzüntü yarattı. Ersin adadan ayrılmadan önce takım arkadaşlarının yanına gelerek vedalaştı. Araları açık olan Ersin ve Mert de küskülüğü bir kenara bırakarak sarılarak vedalaştı.

Survivor'da Ersin Korkut'tan adaya duygusal veda! - Sayfa 1

Survivor'da Ersin'in beklenmedik vedası ünlüler takımında büyük üzüntü yarattı. Elif, Sercan, Aycan, Mert ve Yunus Emre, gidişinin ardından verilen röportajlarda, Ersin'in adadaki varlığıyla ve takımda yarattığı arkadaşlık ortamına vurgu yapan ifadeler kullandı.

Survivor'a dizindeki sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut, son kez takım arkadaşlarıyla bir araya gelip vedalaştı.

17
Survivor'da Ersin Korkut'tan adaya duygusal veda! - Sayfa 2

Ersin Korkut, Survivor son bölümünde takım arkadaşlarıyla son kez bir araya geldi ve onlarla tek tek helalleşti.

27
Survivor'da Ersin Korkut'tan adaya duygusal veda! - Sayfa 3

Survivor'da geçtiğimiz hafta eleme konseyinde Mert'in isminin Ersin tarafından yazılmasıyla ünlüler takımı karışmış, Mert, bu duruma tepki göstererek Ersin ve takımla barakada yüzleşmişti. 

37
Survivor'da Ersin Korkut'tan adaya duygusal veda! - Sayfa 4

İkili arasında son zamanlarda sık sık tartışmalar yaşanıyordu. Ancak Ersin, son zamanlarda sorun yaşadığı takım arkadaşlarından Mert ile de sarılıp var olan buzları eritti.

47