Televizyon
28 Mar 2016 10:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:25

Survivor'da elemeye kimler kaldı? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da elemeye kalan isimler dün akşam belli oldu.

Survivor‘ın 27 Mart Pazar yayınlanan yeni bölümünde bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan İbrahim ve Gönüllüler takımı bir isim yazarak 2 kişiyi elemeye yolladı. Dokunulmazlık yarışmasını katılmayan Semih ve Gizem Kerimoğlu, konseyde yine Gönüllüler takımının diğer üyelerinin sert eleştirilerine hedef oldu. Gönüllüler takımı yaptıkları oylamada Gizem Kerimoğlu‘nun adını söyledir. İkinci ismi ise İbrahim söyledi. İbrahim elemeye kalacak 2. isim olarak Nihal Candan‘ın adını verdi. Nihal ve Gizem Kerimoğlu’nun yanına SMS oylamasında 1. olan yarışmacının seçeceği bir isim 3. aday olacak.

SURVIVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor 2016 tüm hızıyla devam ediyor. Geçen hafta dokunulmaz oyununu kaybeden Ünlüler takımı yaptığı oylama sonucunda Yılmaz Morgül, Eda, Yunus Günce ve Nagihan'ı eleme potasına sokmuştu. İçleridne en düşük oyu alan Eda Survivor adasına veda etti. Peki bu hafta dokunulmaz oyununun galibi kim olacak?

SURVİVOR'DA BÜYÜK ŞOK

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 yarışmasında Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül ile aynı tarafta olan Nagihan taraf değiştirdi!

Survivor’da üst üste dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Nahihan, Atakan’ın bizim tarafımıza geç Yunus’un adını yazalım teklifini kabul etti. Nagihan, takımımı düşünmeliyim diyerek Tuğba Özay’ın yanından ayrılarak Atakan, Yattara, Ezgi ve Mehmet’e yaklaştı. Eşyalarını toplayarak Atakan’ların yanına giden Nagihan’a Tuğba Özay büyük tepki gösterdi.

Atakan, Nagihan hakkındaki planını Yattara, Ezgi ve Mehmet’e de anlattı. Şimdilik Nagihan’a ihtiyaçları olduğunu söyleyen Atakan, vakti geldiğinde ondan da kurtulacaklarını söyledi.

ACUN ILICALI'DAN NAGİHAN'A SÜRPRİZ!

Survivor’da Acun Ilıcalı, daha önce yapılmamış bir şey yaptı ve iletişim ödülünü kaybetmelerine rağmen kızına özlem duyan Nagihan’ın bu ödülü kullanabileceğini açıkladı.

Survivor yarışmasında çocuğu olan tek yarışmacı olan Nagihan, bu şans için Acun Ilıcalı’ya teşekkür etti. Nagihan, bu hafta kızını iletişim ödülü sayesinde görebilecek.