Survivor'da eleme adayları belli oldu! Favori isim gözyaşlarını tutamadı

Survivor All Star'da mücadele doludizgin devam ediyor. Haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu için Kırmızı Takım ile Mavi Takım kıyasıya mücadele etti. Kırmızı takımdaki Nagihan sakatlığı nedeniyle doktor raporuyla oyunda olamadı. İşte dokunulmazlığı kazanan takım ve son eleme adayı...

Survivor'da eleme adayları belli oldu! Favori isim gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 1

Survivor All Star 2024 yarışmasında heyecan giderek artıyor. Adada gün geçtikçe ve parkurlar zorlaştıkça tansiyon yükseliyor. İşte dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı...

18
Survivor'da eleme adayları belli oldu! Favori isim gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 2

NAGİHAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!
Nagihan "İlk geldiğim sene sakatsız geldim, kendi kendime nazar ettim bu sene herhalde. Raporların ciddiyetini de fark ediyorum. Çünkü geçen sefer saydığımda 7 tane vardı ama aşağıdaki morlukları görmemişim, türlü türlü yerlerden sıkıntılar hissediyorum. Geçmiş sezonlarda olsa vaktimiz olabilirdi. Yani ayağı kırılanlar dönebiliyordu, sakatlığı olanlar tekrardan iyileşebiliyordu ama bu süreç şimdi 1 haftalık süreç. İyileştik iyileştik, iyileşemedik gittik. Buna kimse engel olamayacak. Ne benim sevenlerim ne de bir başkası. İnşallah kısa sürede toparlarım. Oynayamayacak olmam beni çok rahatsız ediyor. Takımıma destek olamayacak olmam da ayrı bir yıpratıyor. Üzerimizde gerçekten kara bulutlar var. İnşallah şu kara bulutlar üzerimizden dağılır da iyileşirim sakat olanlar iyileşir ve gümbür gümbür devam ederiz. Sevenlerimden dua bekliyorum" dedi.

28
Survivor'da eleme adayları belli oldu! Favori isim gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 3

MAVİ TAKIM'DAKİ GERGİNLİK KIRMIZI TAKIMI KEYİFLENDİRDİ

Mavi Takım'da oyuna girecek kişilerin belirlenmesinde gerginlik yaşandı. Damla ile Yasin arasındaki diyalog Kırmızı Takım'da keyifle karşılandı. Turabi "Daha beter olun" diyerek dua etti.

38
Survivor'da eleme adayları belli oldu! Favori isim gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 4

Damla'nın kimin oynayacağını seçememesi Poyraz'ı sinirlendirdi ve 'ben oynayacağım ya yeter 10 dakikadır kim oynayacak kim oynayacak... Yeter sıkıldım' dedi. Yasin de "Biz de sıkıldık, biz sıkılmadık mı?" diye tepki gösterdi. Yasin Damla için "Kız benimle eş olmak istemiyorsa zorla eş mi yapacağım, böyle saçmalık olabilir mi?" dedi.

Kırmızı Takım'da Ersin bu durum karşısında "Güzel güzel, böyle çatışmalar çok iyi, yiyin birbirinizi" dedi. Turabi de "Daha beter olun sürüm sürüm sürünün" diyerek dua etti.

48