Survivor'da eleme adayı belli oldu!

Survivor All Star 2024 yarışmasında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta yüksek gerilimli geçen adada tansiyon yükselmişti. Yaşanan gelişmeler gündemden bir an bile düşmezken yarışmaya katılan yeni 3 isim herkesi heyecanlandırmıştı. 3 sevilen isim kırmızı takımda yerini alırken bu hafta kadın elemesi gerçekleşecek. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor'da eleme adayı belli oldu! - Sayfa 1

Survivor'da nefes kesen mücadele tüm heyecanıyla devam ediyor. Her hafta bir elemenin gerçekleştiği yarılmada bu hafta Turabi ve Nihat Altınkaya sakatlıkları nedeniyle veda ederken kırmızı takıma 3 efsane isim katıldı. Yeni yarışmacılarla takıma adeta taze kan gelirken haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için kıran kıran mücadeleye girildi.

15
Survivor'da eleme adayı belli oldu! - Sayfa 2

SURVİVOR'A 3 EFSANE İSİM KATILDI!
Geçen hafta Turabi ve Nihat Altınkaya'nın sakatlıkları nedeniyle yarışmaya veda ettiklerini duyuran Acun Ilıcalı kırmızı takım 3 ismin birden katıldığını müjdeledi. Yarışmanın yeni isimleri ise oldukça konuşuldu. Yeni yarışmacılar; Hilmi Cem İntepe, Avatar Atakan ve Sema Aydemir odu.

25
Survivor'da eleme adayı belli oldu! - Sayfa 3

SURİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Yeni yarışmacıların performansları merak konusu olurken dokunulmazlığı hangi takımın kazanacağı ise günün konusu oldu. Dokunulmazlık oyununda ilk mücadelede skor 8-5 ile üstünlük mavi takımın oldu. İkinci etapta ise bayrak mücadelesi gerçekleşecek. Sayıyı alan takım dokunulmazlığın sahibi olacak.

35
Survivor'da eleme adayı belli oldu! - Sayfa 4

SURVİVOR ELEME ADAYI OLDU?

Bu hafta Survivor'da kadın elemesi gerçekleşecek. Haftanın ikinci eleme adayı dokunulmazlık oyununun ardından belli oldu.

45