Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Aday çıkarma sistemi değişiyor

Survivor All Star'da dördüncü ve son eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı ise günler sonra Mavi Takım kazandı. Acun Ilıcalı aday çıkarma sisteminin değişeceğini duyurdu. İşte merak edilen detaylar...

Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Aday çıkarma sistemi değişiyor - Sayfa 1

Survivor'da günler geçtikçe heyecan daha da artıyor. Acun Ilıcalı yeni birleşme olacağını ve birleşme sonrası aday çıkarma sisteminin tamamen değişeceğini açıkladı. Ilıcalı detaylar ve kurallar ile ilgili de kısa bir ipucu verdi.

17
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Aday çıkarma sistemi değişiyor - Sayfa 2

Mavi Takım günler sonra Kırmızı Takım'ı 12-4 yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim oylanarak 4. eleme adayı oldu.

27
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Aday çıkarma sistemi değişiyor - Sayfa 3

SÜT DÖKMÜŞ KEDİ GİBİYDİLER

Avatar Atakan "Kesinlikle kazanmak için geldik buraya. Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da kazanan belli değildi. Kazanan takım Mavi Takım oldu. Benim dikkatimi çeken şöyle bir şey var. Geçtiğimiz haftalarda Mavi Takım'ın ruh haline üzülüyordum. Dün konseyde süt dökmüş kedi gibi önlerine bakıyorlardı. Hiçbirinin kafası yerden kalkmıyordu. Bugünkü oyunda kendilerine gelmiş gördüm. Bizden bir isim yazılacak. Hakkımızda hayırlısı" dedi.

37
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Aday çıkarma sistemi değişiyor - Sayfa 4


BUGÜN EN ZOR KONSEYİMİZ OLABİLİR

Kısa bir konuşma da yapan Sercan "5 erkek kaldık ve aramız çok iyi. Avatar'la aramız iyi Hilmicem'le de çok iyi fark yok yani. O yüzden de çok zor olacak. En güçlümüzü koysak desek olmaz, birbirimize çok yakın performanslar hep. Bunu neye göre yapacağız. Herkes kendi değerlendirmesini yapıp isim yazacak" dedi.

47