Televizyon
03 Haz 2018 00:33 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları bomba!

Survivor'da bu hafta ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler.

Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunu mücadelesi ekranlara yansıdı. Geçtiğimiz hafta elenen Yağmur'un ardından gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu bu hafta kazanmak için parkura çıktılar. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunları her hafta nefes kestiği gibi bu hafta da soluksuz bir mücadeleyi ekranlara taşıdı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu hafta dokunulmazlığı kazanabilmek adına kan ter içinde kaldılar. İki takım yarışmacıları da Survivor'ın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyununu kazanmak istiyordu. İki takım yarışmacıları da oyunda pes etmedi ve oyun 9-9'a geldi. Bayrak yarışına kalan oyunda gönüllüler takımı fırtına gibi esti ve ilk dokunulmazlık oyununun kazananı oldular.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bu akşam ada konseyinde isim yazmak zorunda kaldılar. Takım kararıyla konseyde ilk adı çıkan isim Turabi oldu ve Turabi böylelikle birinci gitme adayı oldu.

İkinci eleme adayını bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Mustafa Kemal söyledi ve Ümit Karan ikinci gitme adayı olarak belirlendi.