Survivor'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Son eleme adayı belli oldu

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Son eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Survivor'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Son eleme adayı belli oldu - Sayfa 1

Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Damla Can, takımı için en iyi senaryonun Yaman'ın gitmesi olduğunu söyledi. Yunus Emre onunla yarışacak yarışmacıların zorlanacağını ifade etti. Dokunulmazlık oyununda fark geldi. Son eleme adayı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

17
Survivor'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Son eleme adayı belli oldu - Sayfa 2

'ATEŞİN ETRAFINDA OYNAYAN HER ZAMAN TERLER'

Yunus Emre, takımı ile Poyraz arasında yaşanılan gerginliğe dair açıklamalarda bulundu. Emre, "Kritik anda işi şakaya vurarak, gerek karşı tarafı da güldürerek Poyraz da gülüyordu şimdi kimse yalan söylemesin. Benim karşımda eğer bana karşı kendini bozmuş bir insan varsa ben de kendimi ona karşı bozmaktan bir saniye çekinmem kim olursa olsun. Benimle oynamaya devam edeceklerse eğer ben her zaman söylüyorum; ateşin etrafında oynayan her zaman terler. Biraz terleyecekler yapacak bir şey yok. Benimle oynayan hiçbir zaman kolay olmadı." dedi.

27
Survivor'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Son eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

'SENARYO TIKIR TIKIR İŞLİYOR'

Eleme potası hakkında yorum yapan Hilmi Cem şu ifadeleri kullandı:

İlk Hakan çıktı. Hakan kendi senaryosunu oluşturdu. Oradan tak Sercan'a teklif etti, teklifi kabul gördü. O da dedi ki 'Poyraz gel', oradan Poyraz kabul etti. Senaryo tıkır tıkır işliyor.

37
Survivor'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Son eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

'BU POTANIN HAKKI BENİM'

Yaman, "Şu anda gerçekten vicdan azabı duyuyorum. Bu potanın hakkı benim. Buradaki bazı kişiler, Seda abla ve Damla Can benim girmemi istiyorlar. Doğru, haklı ama şunu duydum 4.dokunulmazlık oyununa çok asılmayacağız gibi bir şey var. Arkadaşlar zaten ben girmek istiyorum o potaya." dedi.

47