Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilk eleme adayı olmasından sonra neşeli halleri dikkat çekti. Kırmızı takımda yarışan Nefise Karatay, Mavi takımda yarışan Aysu Keskin hakkında yorum yaptı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 1

Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunu 12-11'lik skorla bitti. İkinci eleme adayı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

15
Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 2

'AYSU YATTIĞI YERDEN HER ŞEYİ KAZANIYOR'

Nefise Karatay, "Bir Aysu var. Aysu yattığı yerden her şeyi kazanıyor. Kadın burayı organize şube yapmış, her işi yürütüyor, keyfi yerinde yedeklerden geldi tabi oda. Normal gelen herkesi eledi. Şöyle bir şey var benim gördüğüm erkek dokunulmazlığında çok zorluyoruz ama kadına geldiğince birşey oluyor." dedi.

25
Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

'DÜELLONUN VERDİĞİ O HAZ BAŞKA BİRŞEY'

Aleyna Kalaycıoğlu, "Sonuç olarak her şey kısmet ve artık mental olarak başka bir boyuta geçtim. Sadece keyif almaya başladım her şeyden. Zaten çok az kadın vardı. Çıkacağımı da biliyordum. Yani bu durum beni mutlu etti niye bilmiyorum. Düellonun verdiği o haz başka bir şey. Bu hafta kendimi düelloya hazırlıyorum tekrar rakiplerimi de bekliyorum. İnşallah kazanırız" dedi.

35
Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Kırmızı takım 12-11 gelerek dokunulmazlığı aldı.

45