Survivor'da cinsellik ve sigara itirafı! "Acun abi yokken..."

Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Survivor'ın her bölümü sosyal medyada gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde çektiği el hareketiyle herkesi şaşırtan Yunus Emre Özden'in Dominik'e gitmeden önce yaptığı itiraflar yeniden gündem oldu. Survivor'ın iddialı ismi Yunus Emre'nin anlattıkları arasında cinsellik ve sigara detayı dikkat çekti.

Survivor'da cinsellik ve sigara itirafı! "Acun abi yokken..." - Sayfa 1

Tv8'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen fenomen yarışma programı Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü olaylı geçen yarışmada geçtiğimiz günlerde şoke eden anlar yaşanmıştı.

18
Survivor'da cinsellik ve sigara itirafı! "Acun abi yokken..." - Sayfa 2

Survivor All Star'da Yunus Emre'nin benchte el hareketi yaptığı anlar kesilmeden yayınlanmış ve bu anlar sosyal medyada gündem olmuştu. 

28
Survivor'da cinsellik ve sigara itirafı! "Acun abi yokken..." - Sayfa 3

Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden biri olan Yunus Emre'nin bu görüntülerinin ardından, Dominik'e gitmeden önce katıldığı bir YouTube programında anlattıkları yeniden gündem oldu.

38
Survivor'da cinsellik ve sigara itirafı! "Acun abi yokken..." - Sayfa 4

Yunus Emre'nin cinsellik ve sigaraya dair açıklamaları dikkat çekti. Yunus Emre, 'Acun abi yokken daha rahat oluyor tabii' diyerek oyun sırasında çalışanların içtiği sigaraların izmaritlerini çaktırmadan topladıklarını ve adada içtiklerini itiraf etmiş.

48