Televizyon
26 Mar 2021 08:38 Son Güncelleme: 26 Mar 2021 08:56

Survivor'da Çağrı ile Batuhan gerginliği! "Adım adım her şeyi planlamış"

Survivor 2021'deki son ada konseyinde sms birincisi olan Çağrı Atakan, Batuhan'ı eleme adayı olarak göstermişti. Batuhan ise Çağrı'nın kararına tepki göstermişti. İkili arasında yaşanan gerginlik konseyin ardından devam etti. Çağrı Atakan ve Batuhan Karacakaya verdikleri röportajlarda ilginç ifadeler kullandı.

Survivor 2021'de sular durulmuyor. Survivor 2021'in son ada konseyinde, halk oylaması sonucu SMS birincisi olan Çağrı Atakan, eleme potasına Batuhan Karacakaya'yı göndermişti. Batuhan, oy oranı yüksek olduğu gerekçesiyle kendisini eleme adayı yapan Çağrı'ya tepki göstermişti.

ÇAĞRI'DAN BATUHAN'A SERT SÖZLER!
Geçen hafta Survivor'da ilk defa sms oylaması birincisi olan Çağrı Atakan, Batuhan'ın adaya gelmeden önce her şeyi planladığını ve İsmail Balaban'ın onun planına uymamasıyla oyununun bozulduğunu söyledi.

Survivor Çağrı "En başından beri her şeyi programlamış, her şey planlı; nerede ne konuşacağı, ne zaman ne yapacağı, kimlerle nasıl iletişim halinde olacağı, hatta adalar birleştikten sonra bile kiminle nasıl bir ilişki götüreceğini planlamış. Ufak ufak sinyallerini vermeye başladı. Geldiği zaman İsmail'le bir olmaya çalıştılar. Sonra İsmail oyunu bozunca orada bir çatlama oldu, iş bire bire döndü. Şu an gizliyor. İstediği kadar gizlesin, saklayamayacak" ifadelerini kullandı.

"HAK ETMEDİĞİM ŞAMPİYONLUKTA GÖZÜM YOK"
Batuhan ise "Altı haftadır performans birincisiyim. Hedef mi ne? Sonuna kadar asılacağım. Hak etmediğim bir başarıda gözüm olmadı, olmayacak. İnsanlar 'bu çocuk hak etti' diyecek. Ben o zaman mutlu olurum. Hak etmediğim bir şampiyonlukta gözüm olmadı. Allah'ın izniyle inşallah hak ede ede emin adımlarla ilerleyeceğim" şeklinde konuştu.

SON VEDA EDEN İSİM GONCA OLMUŞTU
Survivor 2021'de geçen hafta Aleyna Çalışan, Hanzade, Ayşe, Gonca ve Batuhan elemeye kalan isimler olmuştu. Birleşme partisi öncesinde elenen isim ise Gonca Kakar olmuştu.