Televizyon
19 Mar 2017 08:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:33

Survivor'da bu hafta elemeye kimler kaldı?

Dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına giren isimler belli oldu. Hangi isimler yazıldı?

Survivor'da 18 Mart akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan iki kişi eleme adayı ilan edildi. Büyük bir mücadelenin yer aldığı oyunda, eleme adayı yine ünlüler takımından ilan edildi. Oyunda ilk turu kazanan ünlüler takımı, ikinci turu kaybedince dokunulmazlık oyununu için final turuna gitti. Finalde ise gönüllüler takımı dokunulmazlığı hak eden taraf oldu.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017'nin 18 Mart akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık ödülü gönüllülerin oldu. İlk iki turda birer oyun kazanan takımlar, final turunda kozlarını paylaştı. Finalde alınan ezici mağlubiyet, gönüllüler takımına dokunulmazlık oyununu kaybettirdi. Bu mağlubiyetin ardından ünlüler takımı iki kişinin adını eleme potasına yazmak zorunda kaldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından kendi içlerinde bireysel dokunulmazlığı oynayan ünlüler takımında Adem bu ünvanı kazanarak bir kişinin ismini yazma hakkını elde etti.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ada konseyinde elenecek isim konusunda bir karar vermek zorunda kalan ünlüler takımı, yaptıkları oylama sonucunda bir kişinin ismini eleme adayı olarak belirledi. En çok ismi yazılan Şahika ada konseyinde ilk eleme ismi ilan edildi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem ise ikinci eleme ismi olarak Sedat'ı belirledi.