Televizyon
12 Mar 2017 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:32

Survivor'da bu hafta elemeye kimler kaldı?

Dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına giren isimler belli oldu. Hangi isimler yazıldı?

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor dün akşam ekrana gelen dokunulmazlık oyunu ile nefesleri kesti.

Kıran kırana mücadelenin yaşandığı Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım Gönüllüler oldu. Eleme konseyine giden Survivor ünlüler takımında ilk eleme adayı olarak Şahika Ercümen'in ismi çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sedat ise eleme adayı olarak Adem Kılıççı'yı gösterdi.

Survivor’da Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. TV8 ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2017'de haftanın ilk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı arasında bireysel dokunulmazlığı Sedat kazandı.Yapılan konseyde Ünlüler takımında SMS oylamasına kalan ilk isim 5 oyla Şahika seçildi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sedat ise Adem'in ismini verdi. Böylece Pazar akşamı yapılacak ikinci dokunulmazlıkla elemeye iki isim daha seçilmiş olacak.

Gerginlik artıyor

Survivor’da yarışmalardaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Sedat, Sabriyle tartıştı. Sedat, Sabriye'ye oyun sırasında 'hani futbol biliyordun hiçbir şey bilmiyorsun sen' dedi. Sabriye çıldırdı, 'senin bu bayanlarla derdin nedir? çok mu etek giymek istiyorsun' dedi.

Sedat dondu kaldı

Sedat, Sabriye'nin bu tepkisi karşısında şoke oldu. Önce ilk birkaç saniye dondu kaldı, sonra da "terbiyesizlik yapma" diyerek tepki gösterdi.

'Çok ağır laflar Sabriye'

'Çılgın' lakaplı yarışmacı, "Bak kardeşim senden bir ricam var. İki tane avladım var. Sen bana en başta geldin 'Sedat abi ben seni çocuğun için seviyorum' dedin. Bak onlar izliyor. Bir daha bana 'Etek, kıvırma' gibi sözler kullanma. Şahsıma hakaret et. 'Sen nasıl bir herifsin, kötüsün, pisliksin' dedi. Senden ricam evlatlarım için bir daha öyle söyleme. Allah rızası için benim seninle kavga etme şansım yok, anladın mı? 'Kıvırma, etek giy' gibi laflar çok ağır Sabriye. Beni düşünmüyorsan o evlatlarım için bana bir daha o kelimeleri kullanma" ifadelerini kullandı.

'Ben de duramam'

Sabriye'nin bu ricaya yanıtı ise "Bana şey yaparsan ben de sana şey yaparım. Kötü davranıyorsun. Evlatlarına saygım sonsuz ama bana kötü davranırsan ben de duramam. Bu benim zaafım. Herkesin var. Sonuçta anamız, babamız bizi izliyor" şeklinde oldu.