Televizyon
06 Mar 2017 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:32

Survivor'da bu hafta elemeye kimler kaldı?

Dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına giren isimler belli oldu. Hangi isimler yazıldı?

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2017'nin dün akşamki bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Nefes kesen mücadelede kazanan takımı 3. tur belirledi. Oyunu kaybeden takım eleme adayları belirledi. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kimin adı yazıldı? İşte aday konseyinde yaşananlar ve Survivor eleme adayları!

Dokunulmazlık oyunu nefes kesti

Survivor 2017'nin bugünkü bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler takımı bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Tamamen güce dayalı oyunda iki takım birbirlerini iterek havuza atmaya çalıştılar. Güce dayalı ikinci dokunulmazlık oyununda talihsizliklikler ve tartışmalar yaşandı. Ogeday ile karşı karşıya gelen Adem'in aldığı darbe sonucunda kaşı patladı ancak başarılı yarışmacı oyunu bırakmadı. Survivor dokunulmazlık oyununda Ünlüler arasındaki fikir ayrılıkları bir kez daha ortaya çıktı. Sabriye Şengül'ün oynamak istemediğini söylemesi tepki çekti. Pekİ, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu?

Ünlüler takımından 4 isim elem potasında

Zorlu mücadele ilk turu Gönüllüler, ikincisini ise Ünlüler aldı. Kazanan takım 3. turda belli oldu, her iki takımın da adeta canını dişine taktığı oyunun kazananı Gönüllüler oldu. Böylece adaya veda edecek ismin Ünlüler arasından çıkacağı kesinleşti. Her iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler, aralarından iki ismi daha eleme adayı olarak gösterdi. Oylamadan çıkan isim Tarık oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu alan İlhan Mansız ise Çılgın Sedat ismini verdi. Survivor eleme adayları; Sabriye Şengül, Adem Kılıççı, Tarık Mengüç ve Çılgın Sedat oldu.

Survivor yeni bölüm fragmanı için;