Survivor'da birinci gitme adayı belli oldu! Nagihan gözyaşlarına boğuldu: Acun'dan ayar

Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Mavi Takım ile Kırmızı Takım'ın mücadelesinde dokunulmazlığı kazanan belli oldu. Konseyde birinci gitme adayı da belli oldu. Nagihan gözyaşlarına boğuldu "Ben durup dururken bu suçu işlemedim" dedi ve anlattı.

Survivor'da birinci gitme adayı belli oldu! Nagihan gözyaşlarına boğuldu: Acun'dan ayar - Sayfa 1

Survivor'da bu haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Haftalar ilerledikçe mücadele daha da sert geçmeye başladı. Oyun esnasında Nagihan'ın yaptıklarına Acun Ilıcalı tepki gösterdi. Konsey'de Nagihan ile Acun Ilıcalı arasında ciddi gerilim yaşandı. 

110
Survivor'da birinci gitme adayı belli oldu! Nagihan gözyaşlarına boğuldu: Acun'dan ayar - Sayfa 2

Büyük üzüntü yaşayan Merve "Çok kaybediyoruz. Çok sakatımız var. Motivasyon eksikliği çok büyük. Kimse birbirine inanmıyor. En son 4 dokunulmazlık kaybettik. Bizim acilen önce kendimize inanmamız lazım. Daha sonra da birbirimize inanmamız lazım. Eşleşmeler yapılıyor, seçim yapılırken 'nasıl olsa olsun modunda' herkes. Yanlış seçilmeler yapılıyor daha sonra. Bugün şans bir kere bizden yana olsun ya. Çıldırıyorum, gerçekten çıldırıyorum ya" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

210
Survivor'da birinci gitme adayı belli oldu! Nagihan gözyaşlarına boğuldu: Acun'dan ayar - Sayfa 3

TAKIMI NE AYAĞA KALDIRACAK?

Kırmızı takımdaki Turabi "Tek çare doğru eksilme. Doğru eksildikten sonra bu çukurdan çıkacağız. Kemik kadro kalınca yenmeye başlayacağız. Bu Survivor'ın cilvesi. 2014'te de 45 gün hiç kazanamadık, doğru eksildikten sonra yenmeye başlıyorsunuz. Yenilen takım doğru azalırsa diğer takımı ard arda yener. Bunu da ilerleyen zamanda göreceğimize inanıyorum" dedi.

310
Survivor'da birinci gitme adayı belli oldu! Nagihan gözyaşlarına boğuldu: Acun'dan ayar - Sayfa 4

DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜ YASİN'E VERİLDİ

Son dönemlerde değil aslında uzun zamandır başarılı gidiyordu. Bugün de başarılı oyun sergilemesi sembolün Yasin'e verilmesine neden oldu. Yasin arkadaşı Yaman'ı da yanına çağırarak sembolü takımına götürdü.

410